Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βοιωτία: Το τρένο… ξέχασε να κάνει στάση στη Θήβα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απίστευτη ταλαιπωρία για μία γυναίκα από τη Λαμία…

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει ο ΟΣΕ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι καταγγελίες για καθυστερήσεις και… άλλου είδους απρόοπτα πληθαίνουν…

Αυτό που έγινε όμως το πρωί δείχνει το μπάχαλο που επικρατεί στον Οργανισμό, αφού η αμαξοστοιχία IC47 ξέχασε να σταματήσει στη Θήβα και όταν η αγανακτισμένη επιβάτις την οποία κατέβασαν στον επόμενο σταθμό στην Οινόη ζήτησε να κάνει καταγγελία, της είπαν ότι πρέπει να πάει στην Αθήνα, Καρόλου 1 στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να καταθέσει έγγραφη καταγγελία.

Διαβάστε την καταγγελία που έκανε στο lamiareport.gr…
‘Έβγαλα εισιτήριο από Λειανοκλάδι για Θήβα. Το τρένο κανονικά έπρεπε να αναχωρήσει από το Λειανοκλάδι στις 08.06΄ και τελικά φύγαμε στις 08.40΄  Όταν πέρασε ο ελεγκτής του είπα ότι κατεβαίνω στη Θήβα και μάλιστα τον ρώτησα από ποια πλευρά του τρένου θα κατέβω; Μου απάντησε από δεξιά…

Στους προηγούμενους σταθμούς δεν ακούστηκε καμία ηχητική ειδοποίηση, παρά μόνο στη Τιθορέα. Φτάνοντας στο σταθμό της Θήβας έκπληκτη διαπιστώνω ότι το τρένο δεν σταματά. Άρχισα να ψάχνω σαν τρελή τα βαγόνια για να βρω τον ελεγκτή ή κάποιον υπεύθυνο.

Τελικά όταν φτάσαμε στον επόμενο σταθμό στην Οινόη και κατέβηκα, εμφανίστηκε μέσα από το τρένο ένας υπεύθυνος που μου είπε ξερά ότι αυτός δεν ήξερε ότι είχαν επιβάτη για Θήβα και κλείνοντας την πόρτα, το τρένο αναχώρησε. Βρέθηκα στον σταθμό της Οινόης χωρίς να έχω χρήματα για να πάρω ταξί να γυρίσω στη Θήβα.

Όταν ζήτησα να κάνω καταγγελία στον σταθμό της Οινόης μου είπαν ότι πρέπει να πάω στα κεντρικά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αθήνα, Καρόλου 1, για να το καταγγείλω εγγράφως. Από ότι μου είπαν και άλλοι επιβάτες που με άκουσαν να ωρύομαι, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Λυπάμαι ειλικρινά για αυτή την κατάντια του ΟΣΕ…”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε