Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βόλος: Είπαν το τελευταίο “αντίο” στον 17χρονο Γιώργο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πλήθος Βολιωτών το μεσημέρι της Δευτέρας, πήγε έδωσε πήγε στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου για να “αποχαιρετήσει” τον 17χρονο Γιώργο που το απόγευμα του Σαββάτου “έφυγε” από τη ζωή, σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, ο αδελφός του και οι δικοί του άνθρωποι, στο πλευρό των οποίων, όπως διαβάζουμε στο e-volos, στάθηκαν φίλοι, συγγενείς και πλήθος Βολιωτών που πόνεσαν στο άκουσμα της είδησης.

To δυστύχημα συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο 17χρονος αναβάτης, ο οποίος φορούσε κράνος, ανέβαινε την Λεωφόρο Λαρίσης και στην συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα συγκρούστηκε με Ι.Χ., που βγήκε κάθετα στην Λεωφόρο και οδηγούσε ηλικιωμένος άντρας.

ΦΩΤΟ από το e-volos

Στις 18.52 σήμανε συναγερμός στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ Μαγνησίας, με το ασθενοφόρο και το πλήρωμά του να φθάνουν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και στις 18.12 να βρίσκονται ήδη στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με το e-Volos.gr στο Νοσοκομείο του Βόλου, ο 17χρονος έφτασε στα επείγοντα χωρίς σφυγμό και οδηγήθηκε άμεσα στην αίθουσα ανάνηψης, όπου και διασωληνώθηκε, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς έχασαν, αφού ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του Ι.Χ. οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το τμήμα Τροχαίας της οποίας κάνει  την προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Βόλος: ”Στα μαύρα” μια ολόκληρη πόλη, για τον θάνατο του 17χρονου Γιώργου…

Τραγωδία στο Βόλο – 17χρονος ξεψύχησε σε τροχαίο

Φθιώτιδα: Έδεσαν την ηλικιωμένη με Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!

Κοζάνη: Τραγωδία με φοιτήτρια – Βρέθηκε νεκρή σε παγωμένη λίμνη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε