Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Ελεύθερος ο αστυνομικός που απήγαγε, έδειρε, έγδυσε και εγκατέλειψε τον… αντίζηλό του!

Βόλος: Ελεύθερος ο αστυνομικός που απήγαγε, έδειρε, έγδυσε και εγκατέλειψε τον… αντίζηλό του!

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του, ο 33χρονος Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και ο οποίος απείλησε, απήγαγε, έδειρε, έγδυσε και εγκατέλειψε 23χρονο αντίζηλό (;) του, επειδή θεώρησε ότι φλερτάρει την 21χρονη κοπέλα με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Στον 33χρονο, επιβλήθηκαν χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και οποιασδήποτε επαφής του με τον 23χρονο μέχρι να γίνει η δίκη του.

Σύμφωνα με το e-volos, ο 33χρονος, θεώρησε ότι ο 23χρονος φλερτάρει την 21χρονη κοπέλα του και με απειλές τον ανάγκασε να βρεθούν κοντά στην περιοχή του Βελεστίνου, όπου με την βία τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, οδηγώντας τους σε ερημική περιοχή στην θέση Κανάλια.

Εκεί, αφού τον έβγαλε από το αυτοκίνητο, με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου, τον έγδυσε, του φόρεσε χειροπέδες και τον χτύπησε, απειλώντας τον, ώστε να μην ξαναενοχλήσει την κοπέλα του και φυσικά να μην αφηγηθεί πουθενά τα όσα συνέβησαν. Στη συνέχεια και αφού του κατέστρεψε το κινητό τηλέφωνο, του έβγαλε τις χειροπέδες και πάντα με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου, τον ανάγκασε να περπατήσει γυμνός και ξυπόλυτος μέσα στη βρόχη, λέγοντάς του να μη γυρίσει το κεφάλι του ώσπου να ακούσει το αυτοκίνητο να φεύγει.

Το νεαρό εντόπισε βοσκός, μετά από απόσταση 4 χλμ., όπου αφού τον έντυσε τον οδήγησε στο σπίτι του, για να μεταφερθεί εν συνεχεία στο Νοσοκομείο του Βόλου για τις απαραίτητες εξετάσεις και τέλος στο Αστυνομικό Τμήμα, καταθέτωντας τα όσα έζησε.

Τα παραπάνω απίστευτα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, και είχαν σαν αποτέλεσμα την σύλληψη του 33χρονου, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες αγνοούνταν, τον σχηματισμό δικογραφίας και την παραπομπή του στην Δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Νέα υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη σοκάρει την Κρήτη

Βόλος: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που έγδυσε και έδεσε με χειροπέδες αντίζηλό του!

Βόλος: Αστυνομικός ξεβράκωσε και έδεσε με χειροπέδες τον πρώην της φίλης του! – Τοπικά Νέα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε