Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Γρονθοκόπησε την κόρη του μόλις είδε το ντύσιμό της – Άγριο ξύλο στο σπίτι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

O πατέρας συνελήφθη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στα Κάτω Λεχώνια…

Θεώρησε προκλητική την ενδυματολογική εμφάνιση της κόρης του και σε κατάσταση μέθης άρχισε να τη χτυπά. Το περιστατικό αφορά σε 45χρονο στα Κάτω Λεχώνια, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τρίτης για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος και των δυο του παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού, ηλικίας 15 και 16 ετών αντίστοιχα.

Ο αδερφός της κοπέλας δεν άντεξε να βλέπει τον πατέρα του να ρίχνει γροθιές στο πρόσωπο στην αδερφή του. Παρενέβη, και τότε ο 45χρονος άρπαξε τη μασιά από το τζάκι και τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα  να τραυματιστεί. Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών. Η μητέρα της οικογένειας, που βρίσκονταν εντός του σπιτιού, κάλεσε αναστατωμένη την αστυνομία σε βοήθεια.

Και οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ο 16χρονος, όπως διαπιστώθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ήταν πιο σοβαρά και οι γιατροί τού έκαναν ράμματα στο κεφάλι. Στο μεταξύ, ο 45χρονος κρατήθηκε, και χθες, με απόφαση Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε