Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Ο αγαπημένος του σκύλος τον έβαλε σε περιπέτειες – Σύλληψη λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μπήκε σε απρόβλεπτες περιπέτειες. Όλα ξεκίνησαν στην Ανακασιά της Μαγνησίας…

Σοκ στην Ανακασιά με δεσποζόμενο σκύλο να επιτίθεται και να τραυματίζει έναν 33χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στα Κήπια γύρω στις 10.00 το πρωί. Ο 33χρονος είδε κυριολεκτικά τον χάρο με τα μάτια του. Ο σκύλος τον δάγκωσε στο μηρό και του προκάλεσε σωματική βλάβη. Μετά την επίθεση, ο 33χρονος διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Το περιστατικό είχε και συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί μετά από αναφορά συνέλαβαν τον 43χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου για παράβαση του άρθρου 314 του Ποινικού Κώδικα για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Ο 43χρονος κατηγορείται σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ότι δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης του σκύλου του, με αποτέλεσμα αυτός να επιτεθεί και να τραυματίσει άνθρωπο. Ο συλληφθείς αφέθηκε τελικά ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα μέχρι να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Να επισημανθεί ότι η κατηγορία που σχημάτισε εναντίον του το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τριών μηνών και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε