Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Ο πελάτης ήταν αστυνομικός – Σύλληψη σε κεντρικό ξενοδοχείο

Βόλος

Τις ιστοσελίδες από τις οποίες διαφημίζονται οι “υπηρεσίες” που προσφέρουν “επισκέπτριες” στην πόλη, έχουν βάλει στο στόχαστρο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στο Βόλο. Έτσι μέσα σε λίγες μέρες έπιασαν και νέο “λαβράκι” στα κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης.

Και αν την προηγούμενη μόλις εβδομάδα οι γυναίκες που προσήχθησαν ήταν δύο, ρουμανικής καταγωγής και εκδίδονταν προς 120 ευρώ η κάθε μία την ώρα, αυτή τη φορά η “ταρίφα” ήταν ανεβασμένη στα 180 ευρώ και η “επισκέπτρια” Βουλγάρα, ετών 29.

Ο αστυνομικός «πελάτης» δεν είχε παρά να καλέσει στον αριθμό και να κλείσει το ραντεβού, το οποίο δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Αναζητείται ο μαστροπός

Τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί ήταν 180 ευρώ και σαφώς προσημειωμένα, με αποτέλεσμα την άμεση προσαγωγή της νεαρής, η οποία επιβεβαίωσε ότι εκδίδεται.

Η γυναίκα δήλωσε επίσης πως καταθέτει κάθε μήνα το ποσό των 500 ευρώ σε άγνωστο άνδρα που της κανονίζει τα ραντεβού σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η 29χρονη αφέθηκε ελεύθερη, με τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου να συντάσσουν την σχετική έκθεση και φυσικά να αναζητούν τον μαστροπό.

Πηγή: e-volos

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις