Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Σκότωσαν και πέταξαν το πτώμα 19χρονου στο δρόμο!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Για 4 μέρες, η σορός του 19χρονου παρέμενε στα αζήτητα του νεκροτομείου – Τι λέει στο NewsIt η θεία του άτυχου παιδιού και πού καταλογίζει ευθύνες…

Το πτώμα ενός 19χρονου παλικαριού από τη Ν. Ιωνία έμεινε επί τέσσερις ημέρες στα αζήτητα του νεκροτομείου Αθηνών. Το θάνατό του, που προσδιορίζεται μεταξύ 26 και 27 Αυγούστου, καλύπτει πυκνό πέπλο μυστηρίου, ενώ τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει πρόσωπα της οικογένειάς του προσπαθώντας να λύσουν το μακάβριο γρίφο προκαλούν σοκ. Το άψυχο σώμα του νεαρού φαίνεται ότι επιχείρησαν να το ξεφορτωθούν πετώντας το στο δρόμο!

Το βαρύ φορτίο της αναγνώρισης, σήκωσε η θεία του, που τις προηγούμενες ημέρες κίνησε γη και ουρανό, αναζητώντας τα ίχνη του που εξαφανίστηκαν από τις 26 Αυγούστου. Η θεία του 19χρονου, που μίλησε στο NewsIt και ρίχνει ευθύνες στο φιλικό περιβάλλον του ανηψιού της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Το χρονικό του θανάτου…

Σε ένα απίστευτο θρίλερ έμελε να εξελιχθεί το ταξίδι στις 17 Αυγούστου του νεαρού Παναγιώτη στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με την κοπέλα τουμ στο σπίτι της. Η τηλεφωνική επικοινωνία της θείας του ήταν καθημερινή, κάτι που άλλωστε συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια. Το βράδυ όμως της περασμένης Παρασκευής (26-08-2011) η τηλεφωνική επικοινωνία τους, της προκάλεσε πανικό.

Της είπε ότι τον είχαν κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο και ότι δεν μπορούσε να πάει ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο. Της ζήτησε να παρέμβει εκείνη για να του ξεκλειδώσουν την πόρτα και να «ελευθερωθεί». Την κυρίευσε ο φόβος για όσα συνέβαιναν εκείνη την ώρα στον 19χρονο. Τηλεφώνησε σε όποιον γνώριζε στην Αθήνα, αλλά κανείς δεν αποκρινόταν στις αλλεπάλληλες κλήσεις της.

Σχημάτισε και πάλι τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του Παναγιώτη, αλλά είχε απενεργοποιηθεί… Ανέφερε στις αστυνομικές αρχές το περιεχόμενο της συνομιλίας τους, τον τρόμο που κυρίευε τη φωνή του ανιψιού της και τις υπόνοιες της, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έχανε τα ίχνη του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.

Όπως δήλωσε στο Νewsit η θεία του 17χρονου Παναγιώτη Κουτσελίνη, “εγώ τελευταία φορά μίλησα με το παιδί την Παρασκευή (26/8) όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι τον είχαν κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο στο σπίτι που τον φιλεξενούσε η κοπέλα του…

Εκτοτε έχασα τα ίχνη του, ήμουν όμως σίγουρη ότι κάτι κακό του έχει συμβεί καθώς ο Παναγιώτης με έπαιρνε τηλέφωνο πολύ συχνά. Εγώ θελω μόνο να μάθω την αλήθεια για το τι συνέβη στο παιδί μας. Όταν πηγα να τον αναγνωρίσω στο νεκροτομείο είχε τραύματα στο κεφάλι”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt η θεία του 19χρονου…

Η θεία του 19χρονου επικοινώνησε με όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας, όταν προχθές πληροφορήθηκε ότι σε ένα από τα νεκροτομεία ένα από τα πτώματα αγνώστων στοιχείων έφερε χαρακτηριστικά που θύμιζαν τον ανιψιό της.

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης (31-08-2011) βρέθηκε μπροστά στο δύσκολο έργο της αναγνώρισης. Ρώτησε τι είχε συμβεί, πότε και πού εντοπίστηκε νεκρός. Έμαθε ότι περισυνελέγη από διερχόμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όταν το πλήρωμα διαπίστωσε ότι κείτονταν στο δρόμο αναίσθητος.

Ήταν όμως ήδη νεκρός και εκτιμάται ότι ο θάνατός του είχε παρέλθει πριν από 7-8 ώρες από τη στιγμή του εντοπισμού του. Χρονική στιγμή κοντά σε εκείνο το τελευταίο τηλεφώνημα που είχε με τον ανιψιό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αποδίδει το θάνατο σε πνευμονικό οίδημα, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων. Η θεία του ωστόσο επιμένει ότι ο Παναγιώτης έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αστυνομικές πηγές χαρακτηρίζουν την υπόθεση πολύ μπλεγμένη και οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να προκύψουν τα στοιχεία εκείνα που θα ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου του 19χρονου…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε