Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος: Την έδεσαν και πριν την φιμώσουν τους είπε 20 λέξεις – Ληστεία με σκληρές εικόνες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε απέναντι στους ληστές της. Θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία τα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι…

Τρόμος για μία 77χρονη από τα Κάτω Λεχώνια. Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μέσα στο ίδιο της το σπίτι με δύο ληστές που την απειλούσαν πως θα την σφάξουν αν δεν τους δώσει χρήματα. Η 77χρονη, παρά το σοκ που υπέστη, αφού οι δράστες τη φίμωσαν και την έδεσαν, κατάφερε να απελευθερωθεί μόνη της και να ειδοποιήσει την αστυνομία.  Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη δύο νεαρών δραστών, οι οποίοι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, όπου διαμένει μόνη της. Αφού άρπαξαν ό,τι βρήκαν εύκαιρο, φίμωσαν τη γυναίκα, την έδεσαν σε μία καρέκλα και τράπηκαν σε φυγή.

Σε σπαστά ελληνικά -σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 77χρονη αργότερα στους αστυνομικούς- απαίτησαν να τους δώσει χρήματα γιατί αλλιώς -όπως απείλησαν- θα την έσφαζαν. «Σφάξτε με», φέρετε να τους απάντησε η ίδια. «Εγώ χρήματα δεν έχω να σας δώσω. Ό,τι έχω και δεν έχω είναι κάτι ψιλά πάνω στο τραπέζι», τους αντέτεινε η 77χρονη παρά τον φόβο που την είχε κυριεύσει.

Παρά την τρομάρα που πήρε η 77χρονη, βρήκε το κουράγιο σιγά-σιγά να απελευθερωθεί μόνη της και αμέσως έσπευσε στο γειτονικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια. Με τη συνδρομή ενός γείτονα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι της ηλικιωμένης ξεκινώντας τις έρευνες. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για το συμβάν, αφού οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε