Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Χαροπαλεύει νεαρός εργάτης μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών του, που περιμένουν ένα ευχάριστο νέο απ’το νοσοκομείο – Ο 32χρονος οδηγός μηχανής δεν φορούσε το κράνος του…

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο του Βόλου ένας 32χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες  το απόγευμα (19-06-2012) στο Βόλο.

Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, ο νεαρός εργαζόμενος σε εργοστάσιο, όπως μαρτυρούσε η πράσινη στολή εργασίας που φορούσε, είχε μόλις σχολάσει και επέστρεφε στο σπίτι του με δίκυκλο μηχανάκι. Κινούνταν επί της Αναλήψεως με κατεύθυνση προς το κέντρο του Βόλου, όταν η πορεία του σταμάτησε αιματηρά…

Το μηχανάκι προσέκρουσε με σφοδρότητα στην πίσω αριστερή πόρτα αυτοκινήτου, που κατέβαινε την οδό Γαμβέτα και είχε σταματήσει στη μέση της οδού Αναλήψεως, μπροστά στη διαχωριστική νησίδα αναμένοντας να πάρει προτεραιότητα και να στρίψει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα έπεσε πάνω στο όχημα. Το μπροστινό μέρος της μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών από τη δυνατή σύγκρουση, ενώ ο 32χρονος χτύπησε με το κεφάλι στο δρόμο.

Χωρίς τις αισθήσεις του παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Τ α τραύματα που έχει υποστεί είναι σοβαρά και σύμφωνα με πληροφορίες του thessalianews.gr, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Ο οδηγός είχε κρεμασμένο στο τιμόνι του δικύκλου του το κράνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε