Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βόλος:Συνταξιούχος ταξιτζής, πλήρωσε με τη ζωή του, την έλλειψη γιατρών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας κατάντησε να «σκοτώνει» πολίτες, όπως ακριβώς συνέβη στον Βόλο, με την περίπτωση του 63χρονου συνταξιούχου οδηγού ταξί.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (31-08-2012) επισκέφτηκε δύο φορές το νοσοκομείο του Βόλου, στο οποίο λόγω μη εφημερεύοντος Ωτορινολαρυγγολόγου (Ω.ΡΙ.ΛΑ.), του πρότειναν αντιβίωση και τον συμβούλεψαν να ταξιδέψει στην Λάρισα, με αποτέλεσμα να καταλήξει το πρωινό του Σαββάτου πλέον μέσα στο ίδιο του το σπίτι, λίγο πριν ξεκινήσει για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, ο άτυχος άνδρας, έχοντας πυρετό και έντονους πόνους στον λαιμό, το βράδυ της Παρασκευής επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Βόλου, όπου απουσία Ωτορινολαρυγγολόγου, οι γιατροί του πρότειναν αντιβίωση, λέγοντάς του πως ευθύνονται οι αμυγδαλές του. Οι έντονοι πόνοι ωστόσο οδήγησαν εκ νέου τον 63χρονο από το σπίτι του στο Νοσοκομείο του Βόλου, με τους γιατρούς πλέον να τον προτρέπουν να επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο άτυχος άνδρας αποχώρησε για δεύτερη φορά από το Νοσοκομείο του Βόλου και μετά από προτροπή των παιδιών του, τα οποία τον συνόδευαν, πήρε την απόφαση να πάει στη Λάρισα, αφού πρώτα περνούσε από το σπίτι του, στο οποίο τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο θάνατος πιθανόν προήλθε από ασφυξία, που δημιουργήθηκε επειδή το οίδημα έφραξε τους αεραγωγούς. Τα ακριβή όμως αίτια του θανάτου του 63χρονου θα γίνουν γνωστα με το πέρας της νεκροψίας- νεκροτομής.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Δευτέρα, από τον ιερό Ναού της Αναλήψεως του Σωτήρος, στις 17.30 το απόγευμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε