Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαλκίδα: Τον χτύπησε με σκαλιστήρι! Απίστευτη τροπή σε καβγά οδηγών!

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Άσχημη τροπή πήρε η βόλτα με το αυτοκίνητο, για έναν 30χρονο Χαλκιδέο επιχειρηματία που διατηρεί fast food μαζί με την αδερφή του στη πόλη της Χαλκίδας. Ο 30χρονος αντί να πάει στις Αλυκές για μπάνιο, βρέθηκε τελικά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας…

Το περιστατικό έγινε στη Δροσιά το απόγευμα της Κυριακής. Όπως κατήγγειλε ο 30χρονος, παρουσία μαρτύρων που επιβεβαίωνουν τα λεγομένα του, την ώρα που κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς την παραλία των Αλυκών, διαπληκτίστηκε έντονα με μεσήλικα οδηγό αγροτικού αυτοκινήτου, που είχε κλείσει τον δρόμο για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Οι δύο οδηγοί βγήκαν από τα αυτοκίνητα και μετά από άγριο καβγά, ο μεσήλικας οδηγός έβγαλε από το όχημα ένα σκαλιστήρι με το οποίο τραυμάτισε στο πόδι τον 30χρονο επιχειρηματία, που τονίζει πως κατά τύχη απέφυγε σοβαρότερα χτυπήματα στο θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στο πρόσωπο του.

Το σημείο που έγινε το συμβάν - ΦΩΤΟ EviaZoom

Διερχόμενοι οδηγοί που ήταν σταματημένοι στο σημείο, μπήκαν στη μέση και αποφεύχθησαν τα χειρότερα, ενώ ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να παραλάβει ασθενοφόρο τον 30χρονο που ήταν αιμόφυρτος και πεσμένος στο δρόμο.

Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, μέχρι να πάνε οι αστυνομικοί, ο 50χρονος μεσήλικας οδηγός μπήκε ξαφνικά στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το σημείο, ωστόσο ο 30χρονος κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας, με αποτέλεσμα να γίνει πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων του 50χρονου από την αστυνομία, χωρίς όμως να γίνει σύλληψη.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Πηγή: Eviazoom

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε