Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χαλκιδική: Νέα ”σκοτεινή” επίθεση στις Σκουριές – Στοχός ο οδηγός φορτηγού!

Χαλκιδική: Νέα ”σκοτεινή” επίθεση στις Σκουριές – Στοχός ο οδηγός φορτηγού!

Ο οδηγός φορτηγού της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από αγνωστους, ενώ οδηγούσε…

Στο “μικροσκόπιο” της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα ευρήματα που συλλέχθηκαν στη δασική έκταση των Σκουριών Χαλκιδικής, αλλά και το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο εργοτάξιο της “Ελληνικός Χρυσός”, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας εξόρυξης χρυσού.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών πέρασαν, από την περασμένη Δευτέρα, στα χέρια της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το έργο της οποίας συνδράμει κλιμάκιο της κρατικής ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ – καρέ το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των εγκαταστάσεων, όπου διακρίνεται ομάδα κουκουλοφόρων να επιδίδεται σε καταστροφές, να πυρπολεί ένα κοντέινερ και να ακινητοποιεί δύο υπαλλήλους ασφαλείας του εργοταξίου των Σκουριών.

Στο μεταξύ, οδηγός φορτηγού της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση, χθες, στις 11:10 το πρωί, την ώρα που εκινείτο με το όχημά του στην επαρχιακή οδό Ολυμπιάδος – Στρατωνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, λίγο έξω από το Στρατώνι, άγνωστοι που επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο και κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, πέταξαν άγνωστα αντικείμενα εναντίον του φορτηγού, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το παρμπρίζ του οχήματος, ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αγρίνιο: Άφησε σημείωμα και τίναξε τα μυαλά της στον αέρα!

Αρκαδία: ”Έδεσαν το παιδί μας και το άφησαν να πεθάνει στις φλόγες”!

Κέρκυρα: Νέος θάνατος νεαρού από γρίπη – 7 τα θύματα συνολικά!

Κρήτη: Η εικόνα που αντίκρισε καθώς κλάδευε τις ελιές, τον έκανε να ”παγώσει”!

Αχαϊα: Έπνιξαν και έσφαξαν τα σκυλιά τους – Σκληρές φωτογραφίες!

Θεσσαλονίκη: Μπορεί να μην ταξίδευε αλλά δεν έκανε τυχαία βόλτες στο αεροδρόμιο…

Αχαϊα: Το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο, αλλά ο οδηγός αποδείχθηκε… επτάψυχος!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε