Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Απόφαση-σταθμός από το Ειρηνοδικείο για μισθωτούς και συνταξιούχους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

”Μπλόκο” στις τράπεζες έβαλε το Ειρηνοδικείο Χανίων με την προσωρινή διαταγή που εξέδωσε μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε οικογένεια δανειοληπτών.

Μία ακόμη απόφαση–σταθμό, από το ειρηνοδικείο Χανίων σκορπάει χαμόγελα αισιοδοξίας για την εξέλιξη ασφαλιστικών μέτρων εναντίων μισθωτών και συνταξιούχων. Με την προσωρινή διαταγή που το Ειρηνοδικείο Χανίων εξέδωσε, η οικογένεια των δανειοληπτών πέτυχε:

– Να απαγορευτεί στις πιστώτριες Τράπεζες η επίσπευση διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη.

-Το σημαντικότερο  δε  επί των ασφαλιστικών μέτρων είναι  ότι απαγορεύει στις Τράπεζες που παρακρατούσαν γύρω στα  800€ από τον μισθό του, τώρα μην παρακρατούν κάθε μήνα πάνω από 100€.

Πρόκειται για δανειολήπτη συνταξιούχο της ΔΕΗ,  έγγαμο  με μη εργαζόμενη σύζυγο, με δύο ενήλικα παιδιά, αλλά οικονομικά τον επιβαρύνουν λόγω του ότι εξακολουθούν να σπουδάζουν. Το χρέος του δανειολήπτη είναι σε εννέα Τράπεζες συνολικού ύψους 209.026,42 μεταξύ αυτών και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με αρκετά περιουσιακά στοιχεία, με εισόδημα καθαρό 2.405,00 Ευρώ/μήνα  που όμως με τις “περικοπές” του μειώθηκε  η σύνταξή του φθάνοντας  στο ποσό των 1.945,89 ευρώ./μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: ”Ελάτε να με πιάσετε, έχω σκοτώσει άνθρωπο”!

Χίος: ”Με στοχοποιεί ναζιστικό έντυπο”-Καταγγελία από γυναίκα εκπαιδευτικό!

Σκύρος: Ο δήμαρχος έκανε μήνυση σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής για απειλές!

Χαλκίδα: Εργαστήριο… λευκού θανάτου – Φωτογραφίες από το άντρο των δύο Αλβανών!

Πάτρα:Το μήνυμα του ωμού εκβιασμού – Κτηνίατρος απειλούσε να σκοτώσει σκύλο!

Ζάκυνθος:Σάλος για τον πασίγνωστο γιατρό που έκλεψε πίνακα από ξενοδοχείο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε