Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Αποκλεισμένη για 2η μέρα η Περιφέρεια από αγανακτισμένους!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Υπό κατάληψη παραμένει η Αντιπεριφέρεια Χανίων από “Αγανακτισμένους” Χανιώτες – Μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν και το κτίριο του ΟΤΕ…

Προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών της αντιπεριφέρειας Χανίων προκάλεσε η κίνηση ομάδας νεαρών ατόμων να προχωρήσουν σε κατάληψη του κτιρίου που στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη, αν συνεχισθεί η κατάληψη, εκτός από τα προβλήματα λειτουργίας των υπηρεσιών, θα βρεθούν στον “αέρα” τα προγράμματα Κοινωνικής Εργασίας που έχει προκηρύξει το υπουργείο Εργασίας, αλλά και η μισθοδοσία του προσωπικού.

Όπως εξήγησε ο κ. Βουλγαράκης, η περιφερειακή ενότητα έχει αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωνικής Εργασίας που για τα Χανιά αφορά 730 θέσεις εργασίας. Η προθεσμία λήγει αύριο και υπάρχει ο κίνδυνος να μην κατατεθεί ο σχετικός φάκελος.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειαρχη Χανίων η κατάληψη δημιουργεί προβλήματα και στην εκπαίδευση του προσωπικού των υπηρεσιών μηχανοργάνωσης. Η ομάδα των νεαρών που έχει καταλάβει το κτίριο της αντιπεριφέρειας έχει αναρτήσει πανό έξω και έχει αποκλείσει τις δύο εισόδους.

Υπό κατάληψη από μέλη του ΠΑΜΕ, τελεί από το πρωί και το κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ στα Χανιά. Τα μέλη του ΠΑΜΕ απέκλεισαν από νωρίς το πρωί την είσοδο του καταστήματος και δεν επέτρεψαν σε κανένα να μπει μέσα σε αυτό. Η κατάληψη, όπως δήλωσε το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Φώτης Ριγανάκος, θα συνεχισθεί μέχρι την λήξη του ωραρίου λειτουργίας.

   
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το χρονικό της μεγαλειώδους συγκέντρωσης του ενός εκατομμυρίου

30 οι τραυματίες των επεισοδίων – Αστυνομικός με ακρωτηριασμένο δάχτυλο

Πώς κατάντησαν την Αθήνα οι κουκουλοφόροι

Έριξαν αυγά στο αυτοκίνητο του Πρωθυπουργού – Βίντεο

Καρέ – καρέ τα επεισόδια στην Β.Γεωργίου μεταξύ ΜΑΤ και Αγανακτισμένων

Ανθρώπινη αλυσίδα ΜΑΤ από Β. Γεωργίου εως Ηilton

Θεσσαλονίκη: Λαοθάλασσα Αγανατισμένων παρά την καρακτώδη βροχή

Οι Αγανακτισμένοι της Σπάρτης κάνουν πορεία στην Αθήνα

Ρέθυμνο: Δυναμική πορεία με συνθήματα ενάντια στο μνημόνιο

Βόλος: Αγανακτισμένοι κράτησαν “όμηρο” τον δήμαρχο Π. Σκοτινιώτη

Γιάννενα: Κουκουλοφόροι χτύπησαν τον Περιφερειάρχη Ηπείρου!

Λουκέτο σήμερα στη χώρα – Απεργούν οι πάντες και θα νεκρώσουν τα πάντα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε