Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χανιά: Έκλεψαν αυτοκίνητο και μηχανήματα του δήμου!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Στόχος διαρρηκτών φαίνεται ότι έχει γίνει ο δήμος Χανίων, μετά και την έβδομη διάρρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε αποθήκη στη Χαλέπα.

Η λεία των διαρρηκτών ήταν ένα αυτοκίνητο των υπηρεσιών του δήμου, στο οποίο μάλιστα φόρτωσαν και διάφορά μηχάνημα που άρπαξαν από την συγκεκριμένη αποθήκη στη Χαλέπα, στην περιοχή του γηροκομείου, η αξία των οποίων προσεγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως μόλις την προηγούμενη μέρα είχε σημειωθεί νέα διάρρηξη των συνεργείων του δήμου. Ο δήμαρχος Χανίων Μανόλης Σκουλάκης με δηλώσεις κάλεσε του, δημότες να βοηθήσουν στην περιφρούρηση της περιουσίας του δήμου, “η οποία είναι περιουσία όλων μας. Οι δημότες μπορούν να εντοπίσουν ύποπτες  ενέργειες και αν συμβεί κάτι τέτοιο να ενημερώνουν την ΕΛ.ΑΣ ή τη δημοτική αστυνομία.”

Επίσης ο κ. Σκουλάκης έκανα γνωστό ότι θα ενεργοποιηθούν όλες οι υπηρεσίες του δήμου, προκειμένου να εντοπιστούν το που διατίθενται τα συγκεκριμένα κλοπιμαία. Παράλληλα τόνισε, ότι το προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική φύλαξη μέσω καμερών, των χώρων του δήμου.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι συζητήθηκε ο τρόπος αντικατάστασης των κλοπιμαίων, προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν άμεσα  τα συνεργεία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε