Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Η εξαφάνιση γυναίκας πήρε απρόβλεπτη τροπή – Η βουτιά και οι αποκαλύψεις [pic]

Χανιά: Η εξαφάνιση γυναίκας πήρε απρόβλεπτη τροπή – Η βουτιά και οι αποκαλύψεις [pic]

Αναστάτωση και εκπλήξεις στα Χανιά σε μια υπόθεση που κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων. Πρωινή βουτιά στο Ενετικό λιμάνι…

αποφάσισε να κάνει μία γυναίκα, μετά την έξοδό της από κλαμπ της περιοχής, σήμερα το πρωί. Η γυναίκα η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε μέσα στο νερό με αποτέλεσμα να φθάσουν στο σημείο άνδρες του Λιμενικού για να την ανασύρουν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο προκειμένου να συνέλθει από τη μέθη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν αρκετά συχνά στο λιμάνι των Χανίων, μετά από βραδινές εξόδους, με μεθυσμένους που πέφτουν στη θάλασσα, με γυμνούς που βουτούν στο σιντριβάνι, με τουρίστες που πέφτουν με γουρούνες μέσα στο νερό, απλά αυτή τη φορά υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί.

Η τουρίστρια δεν είχε μαζί της κάποιο έγγραφο, αλλά νωρίτερα είχε δηλωθεί απο ξενοδοχείο των Χανίων η εξαφάνιση μιας γυναίκας την οποία αναζητούσε η αδελφή της και τα στοιχεία της οποίας ταίριαζαν με εκείνα της γυναίκας που βούτηξε στο λιμάνι.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις