Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης δηλητηριασμένου νεαρού, από… θαλάσσης!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Ο 22χρονος έπεσε σε κώμα, από αναμμένο μαγκάλι…

Την ζωή του κινδύνευσε να χάσει ένας 22χρονος αλλοδαπός, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αγία Ρουμέλη Σφακίων. Ο νεαρός έπεσε να κοιμηθεί με αναμμένο όμως μαγκάλι, γεγονός που του προκάλεσε δηλητηρίαση και τον οδήγησε σε κώμα.

Ωστοσο ο αλλοδαπός στάθηκε τυχερός καθώς νωρίς το πρωί τον αναζήτησαν κάτοικοι οι οποίοι και διαπίστωσαν πρώτοι το τι ακριβώς είχε συμβεί. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και μέσα σε ελάχιστο χρόνο στήθηκε επιχείρηση διακομιδής του με τελικό προορισμό το νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, λόγω της αδύνατης οδικής πρόσβασης ,η μεταφορά του ασθενούς έγινε δια θαλάσσης και μάλιστα με ειδικό νοσηλευτικό σκάφος που χρησιμοποιείται σε έκτακτες περιπτώσεις και το οποίο λειτουργεί σαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας εξοπλιστεί με όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό.

Ο 22χρονος, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε αρχικά στα Σφακιά και από εκεί ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων. Νοσηλεύεται χωρίς όμως η υγεία του να κινδυνεύει

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε