Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: Έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από τα 10 μέτρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θρίλερ με τους άνδρες της Πυροσβεστικής, να καταφέρνουν μετά από αρκετές προσπάθειες να απεγκλωβίσουν την τραυματισμένη κοπέλα…

Με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα στο κέντρο υγείας της Χώρας Σφακίων η κοπέλα που χθες (23-10-2011) έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων κι ενώ συμμετείχε σε εκδρομή του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, σε δύσβατη περιοχή παραπλεύρως του φαραγγιού της Σαμαριάς.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη όταν η κοπέλα έχασε τη ισορροπία της ενώ περπατούσε σε σημείο με πευκοβελόνες και έπεσε από ύψος 10 μέτρων. Κατά την πτώσης της τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ για την ανάσυρση της έσπευσε στην περιοχή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  καθώς και άτομα Ερυθρού Σταυρού για τις Πρώτες Βοήθειες, ενώ μαζί της παρέμεινε ομάδα του Ορειβατικού.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την τραυματισμένη κοπέλα, που μεταφέρθηκε με φορείο στην Αγία Ρουμέλη και από εκεί με σκάφος του Λιμενικού στο κέντρο υγείας της Χώρας Σφακίων για την παροχή των πρώτων βοηθειών και κατόπιν στο νοσοκομείο Χανίων.

Η υγεία της κοπέλας δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε