Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Καταδίωξη και πυροβολισμοί σε δρόμους και χωράφια -Δείτε φωτό!

Χανιά: Καταδίωξη και πυροβολισμοί σε δρόμους και χωράφια -Δείτε φωτό!

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία βίωσαν πολίτες των Χανίων, που έτυχε να είναι παρόντες σε αστυνομική καταδίωξη ενός αγροτικού αυτοκινήτου…

στην διάρκεια της οποίας έπεσαν και πυροβολισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν τρία άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο αποδείχθηκε πως ήταν κλεμμένο, επεχείρησαν να ληστέψουν μια γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Χανίων.

Αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν την καταδίωξη του αυτοκινήτου, στην διάρκεια της οποίας, έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την περιοχή του χωριού Νεροκούρου στις παρυφές της πόλης των Χανίων. Εκεί οι επίδοξοι ληστές μπήκαν σε χωράφι με ελιές όπου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια.

Όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο, έναν Χανιώτη και έναν Ρωσοπόντιο ενώ ένας ακόμη Ρωσοπόντιος κατάφερε να ξεφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εξετάζουν το ενδεχόμενο τα τρία άτομα να σχεδίαζαν την πραγματοποίηση ληστειών στα Χανιά και για τον λόγο αυτό έκλεψαν το αυτοκίνητο το οποίο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων για περαιτέρω εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κομοτηνή: Επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικό, έξω από καφενείο!


Κως: Ο ομαδικός βιασμός, ήταν τελικά… ομαδικό όργιο!


Λέσβος: Τσακώθηκαν στο καφενείο και τον σκότωσε – Φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε