Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: ”Λύγισε” ο 28χρονος τραυματίας από τη Λιβύη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την τελευταία του πνοή, λίγο πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, άφησε τα ξημερώματα, ο ένας από τους πέντε τραυματίες που έφθασαν από τη Λιβύη την Κυριακή στο νοσοκομείο Χανίων…

Πρόκειται για ένα 28χρονο που δεν άντεξε στα πολλά τραύματα που είχε. Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χαράλαμπος Δουλγεράκης, ο ασθενής είχε κάνει πολυοργανική ανεπάρκεια, σηψαιμία και κατέληξε αφού η κατάσταση του ήταν πολύ επιβαρημένη.

“Επήλθε, ένα πολυοργανικό σοκ σηψαιμικό, από ότι έχω ενημερωθεί από τους ιατρούς, και δυστυχώς δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Ήταν εξάλλου σε μια εμπύρετο κατάσταση από την πρώτη ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο. Την προηγουμένη μέρα ο πυρετός ανέβηκε πολύ ψηλά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν έπεσε και έτσι φθάσαμε σε αυτή την κατάληξη”.

Όπως είπε ο κ. Δουλγεράκης, ο 28χρονος κατέληξε την ώρα, που είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του με ελικόπτερο σε Ιατρικό Κέντρο των Αθηνών. Στο νοσοκομείο Χανίων σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας ακόμα από τους τραυματίες που έχει προγραμματισθεί να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Όλα τα έξοδα έχει αναλάβει η πρεσβεία του Κατάρ στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, “χθες, μεταφέρθηκαν τρεις, παραμένει ένας ο οποίος είναι σε πιο βαριά κατάσταση, και ο οποίος θα μεταφερθεί σήμερα”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε