Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Λύθηκε το μυστήριο για τον ιδιοκτήτη της εκπληκτικής θαλαμηγού στο ενετικό λιμάνι – Εικόνες ασύλληπτης χλιδής [pics]

Αμπράμοβιτς

Η θαλαμηγός εντυπωσιάζει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Μαγνητίζει τα βλέμματα όλων στα Χανιά, που ρωτούν να μάθουν πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη της…

Υψηλές αφίξεις είχαμε νωρίς το πρωί στα Χανιά καθώς έδεσε στα ανοικτά του Ενετικού Λιμανιού το υπερπολυτελές γιοτ του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει δείξει την αγάπη του για την χώρα μας με τις πολλές επισκέψεις του στην Ελλάδα, ενώ στα Χανιά το Eclipse έχει έρθει άλλη μία φορά, τον Οκτώβριο του 2013, όταν έκαναν τις διακοπές τους τα τρία από τα έξι παιδιά του.

Το Eclipse αξίας 1,9 δισ. δολαρίων, έχει μήκος 164 μέτρα, κατασκευάστηκε το 2010, διαθέτει δύο ελικοδρόμια, 24 σουίτες-ξενώνες, δύο πισίνες και ντίσκο, σπα, αίθουσα προβολών, τζακούζι, μία πισίνα που μπορεί να γίνει πίστα και πολλές άλλες πολυτελείς ανέσεις. Η χλιδή στο εσωτερικό του εντυπωσιάζει.

Η θαλαμηγός του Αμπράμοβιτς μέσα από εικόνες

Διαθέτει ακόμα, τρία βοηθητικά σκάφη και ένα μίνι υποβρύχιο με δυνατότητα κατάδυσης στα 50 μέτρα, ενώ το πλήρωμά του αποτελείται από 90 άτομα. Επιπλέον, η θαλαμηγός διαθέτει εκτοξευτήρες πυραύλων, αλεξίσφαιρα τζάμια, ασπίδες τεχνολογίας λέιζερ και αντι βαλλιστική πυραυλική άμυνα είναι μερικά από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει.

Πάντως για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι μέσα στη θαλαμηγό…

Πηγή: flashnews.gr, zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις