Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Μέθυσε και σκαρφάλωσε σε ταράτσα-”Δεν καταλάβαινε τι έκανε”!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Μεγάλη κινητοποίηση στο ενετικό λιμάνι για να σωθεί η ζωή ενός νεαρού, που δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του…

Αναστάτωση δημιουργήθηκε τα ξημερώματα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων από ένα νεαρό Αμερικανό, που σε κατάσταση μέθης κινητοποίησε τις αρχές προκειμένου να τον “συνετίσουν” και να τον οδηγήσουν με ασφάλεια στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Πιο συγκεκριμένα, στις 03.00 περίπου τα ξημερώματα οι Λιμενικές αρχές ειδοποιήθηκαν να πάνε στο Παλιό Λιμάνι σε γνωστή καφετέρια απέναντι από το Γιαλί Τζαμισί, καθώς ένας άντρας σκαρφάλωσε, άγνωστο πώς, σε ταράτσα κτιρίου χωρίς να μπορέσει να κατέβει από εκεί, κινδυνεύοντας μάλιστα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο νεαρός Αμερικανός κινδύνευε κυρίως λόγω της μέθης του καθώς δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του, αλλά και του που ακριβώς βρισκόταν. Τα άτομα που ήταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι, υπέδειξαν στις αρχές το ακριβές σημείο στο οποίο είχε εγκλωβιστεί.

Άνδρες του λιμενικού μετά από επιχείρηση που στήθηκε για τον Αμερικανό και αφού προσπάθησαν μιλώντας του να τον συνεφέρουν, τον κατέβασαν με ασφάλεια από το κτίριο. Στη συνέχεια – σύμφωνα με το flashnews.gr – με το τσιπ της υπηρεσίας, συνοδεία ενός φίλου του, ο οποίος έφτασε νηφάλιος λίγο αργότερα στο καφέ, τον οδήγησαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε