Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Ο αέρας “σήκωσε” την οροφή του κλειστού κολυμβητηρίου!

ΦΩΤΟ από το Flashnews
ΦΩΤΟ από το Flashnews

Σοβαρές ζημιές στη μεταλλική οροφή του κλειστού κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι Χανίων, το οποίο ακόμα δεν έχει δοθεί σε χρήση, προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι και από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Τα μποφόρ “σήκωσαν” μεγάλο μέρος της μεταλλικής προσθήκης της στέγης του κλειστού κολυμβητηρίου που κατέληξε στον δρόμο αλλά και σε οικόπεδο που ανήκει στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και σαν από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα καθώς αν, την ώρα που οι λαμαρίνες από την οροφή κατέληγαν στον δρόμο, περνούσε κάποιο αυτοκίνητο ή περαστικός, ίσως να υπήρχαν τραυματισμοί.

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Στο σημείο πήγε η Πυροσβεστική και η Τροχαία, που απέκλεισαν τον δρόμο μέχρι να απομακρυνθεί η οροφή από συνεργεία του δήμου.

Το μεσημέρι ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, έστειλε επιστολή προς τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, στην οποία του περιγράφει την εικόνα που υπάρχει στο κλειστό κολυμβητήριο ενώ παράλληλα ζητά να πάει κλιμάκιο ειδικών για να εκτιμήσει το ύψος της ζημιάς.

Το περιστατικό, ωστόσο, επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της μη λειτουργίας και εγκατάλειψης του χώρου που κόστισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ και ακόμα δεν έχει λειτουργήσει.

Πρόσφατα το κολυμβητήριο είχε δεχτεί επίθεση “ποντικών” που είχαν ξηλώσει όλα τα καλώδια από τις εγκαταστάσεις του
ενώ οι ζημιές που συνολικά έχει πάθει πριν καν ξεκινήσει η λειτουργία του υπολογίζονται στις 700.000 ευρώ, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζεται το σημερινό “ξήλωμα” της οροφής.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Ξάπλωσε και βρήκε μια σφαίρα ”καρφωμένη” στο μαξιλάρι της!

Ηράκλειο: ”Έβλεπα τον άντρα μου να σβήνει στο πασχαλινό τραπέζι”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε