Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χανιά: Οδηγός μηχανής κρατάει τέντα και επιταχύνει – Απίθανο σκηνικό σε δρόμο και αντιδράσεις για το βίντεο!

Χανιά

Το βίντεο από τα Χανιά, με οδηγό μηχανής να κρατάει με το ένα χέρι το τιμόνι και με το άλλο μια τέντα, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές…

Μετά το απίστευτο περιστατικό και την κατακραυγή που ακολούθησε, με το «τρικάβαλο» σε μηχανάκι με δύο μαθητές και το ποδήλατο «παραμάσχαλα», ο σημερινός «ανεγκέφαλος» με μηχανάκι εντοπίστηκε στο δρόμο στο Μακρύ Τοίχο. Στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο διερχόμενος οδηγός, διακρίνεται ο οδηγός της μηχανής να κρατάει μια μεγάλη σιδερένια κατασκευή η οποία είναι -είτε το πιστεύετε είτε όχι- ένα κομμάτι τέντας από σκάφος.

Αμέριμνος και χωρίς καμία αίσθηση του κινδύνου τόσο για τον ίδιο όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς που διασταυρώνονται στο δρόμο της παλιάς Εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμου που κινήθηκε, συνέχιζε την πορεία του…

Βροχή οι κλήσεις

Περισσότερες από 2.000 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαίωσαν από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στους δρόμους της Κρήτης κλιμάκια ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ συγκροτήθηκαν 135 συνεργεία, ελέγχθηκαν συνολικά 3.540 οχήματα και βεβαιώθηκαν 2.071 παραβάσεις. Από αυτές, 110 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, 493 μη χρήση προστατευτικού κράνους, 166 μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 128 οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, 54 χρήση κινητού κατά την οδήγηση, 43 κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 108 αντικανονική προσπέραση, 97 επικίνδυνους ελιγμούς και 31 παραβίαση του κόκκινου. Ακόμα βεβαιώθηκαν 779 παραβάσεις άλλων διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πηγή: zarpanews.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις