Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χανιά: Οι σαγιονάρες και η βερμούδα έστειλαν αστυνομικό στο κρατητήριο!

Χανιά: Οι σαγιονάρες και η βερμούδα έστειλαν αστυνομικό στο κρατητήριο!

Απίστευτα πράγματα στο Εφετείο Χανίων όπου βρέθηκε στα… κρατητήρια αστυνομικός του Ηρακλείου, που ήταν μάρτυρας σε υπόθεση μαστροπείας.

Ο αστυνομικός συνελήφθη για απείθεια με εντολή της εισαγγελέως έδρας, η οποία φέρεται να ενοχλήθηκε από την στάση του μάρτυρα τόσο σε σχέση με την καθυστέρηση του στο δικαστήριο όσο μάλλον και με την εμφάνιση του -φορούσε σορτς και σαγιονάρες!

Ο αστυνομικός, χωρίς να το καταλάβει, βρέθηκε στα κρατητήρια και μάλιστα σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ίδιος τελικώς αφέθηκε ελεύθερος μετά από τρεις και πλέον ώρες με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Ο αστυνομικός ξεκαθάρισε ότι ήταν σε… κανονική άδεια!

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με αποτέλεσμα ο κίνδυνος παραγραφής να είναι ορατός. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Ηράκλειο δεν παρέστη χθες στο δικαστήριο γεγονός που υποχρέωσε την εισαγγελέα να ενημερώσει αρμοδίως την υπηρεσία του, ζητώντας την βίαιη προσαγωγή του.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός από τις 21 Ιουνίου βρισκόταν σε τετραήμερη αναρρωτική άδεια. Μάλιστα είχε ενημερώσει επίσημα την υπηρεσία του. Χθες βρισκόταν στο ιατρείο του φυσικοθεραπευτή του όταν προϊστάμενος του τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί επειγόντως στη δίκη. Φορώντας σορτς και σαγιονάρες, κάλεσε έναν κουμπάρο του, τον οποίο παρακάλεσε να τον μεταφέρει όπως-όπως στο Εφετείο. Ήταν τόσο βιαστικός που δεν πρόλαβε να πάει στο σπίτι του να αλλάξει ρούχα.

Με αυτήν την αμφίεση εμφανίστηκε και στο ακροατήριο όπου και κατέθεσε για την υπόθεση. Μόλις ολοκληρώθηκε η εξέταση του, η εισαγγελέας έδρας διέταξε την σύλληψη του για την κατηγορία της απείθειας και ο αστυνομικός οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε