Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: Πέθανε ο επιχειρηματίας Μανώλης Χιωτάκης – Οι τελευταίες δραματικές στιγμές στο κυνήγι με φίλους του [pics]

Μανώλης Χιωτάκης

Τραγωδία στα Χανιά με νεκρό επιχειρηματία. Ο άτυχος Μανώλης Χιωτάκης κατέρρευσε μπροστά στους φίλους του…

Ο επιχειρηματίας Μανώλης Χιωτάκης είναι ο άτυχος κυνηγός που πέθανε νωρίτερα στα Χανιά. Η γραφειοκρατία στην κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και η δυσκολία προσέγγισης του σημείου από αέρος, λόγω της χαμηλής νέφωσης που επικρατούσε, στοίχισαν τελικά τη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να τον μεταφέρουν σε χαμηλότερο σημείο ώστε να τον παραλάβει ελικόπτερο, ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 55χρονος Μανώλης Χιωτάκης είχε πάει για κυνήγι με τρεις φίλους του. Όλοι μαζί έφτασαν μέχρι την δύσβατη περιοχή σε υψόμετρο περίπου 2.300 μέτρων, στα Σφακιά. Σε εκείνο το σημείο ο άτυχος Χανιώτης έχασε τις αισθήσεις του, συνέπεια απ’ ότι φαίνεται καρδιακού επεισοδίου. Η παρέα του κάλεσε αμέσως για βοήθεια η οποία χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να φτάσει, λόγω του δύσβατου της περιοχής και του πολύ υψηλού υψόμετρου.

Λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου, τον άτυχο άνδρα παρέλαβε ελικόπτερο από την Ανώπολη Σφακίων και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς τις αισθήσεις του. Όταν έφθασαν στο Νοσοκομείο Χανίων, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο επιχειρηματίας Μανώλης Χιωτάκης που πέθανε

Μανώλης Χιωτάκης Μανώλης Χιωτάκης

Πέθανε ο επιχειρηματίας κυνηγός στα Χανιά

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος, ο οποίος είναι γνωστός Χανιώτης επιχειρηματίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ωστόσο στο σημείο που βρισκόταν ο άνδρας χρειαζόταν αρκετή ώρα περπάτημα προκειμένου να φθάσουν οι διασώστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή του στο πλησιέστερο νοσοκομείο αλλά ελικόπτερο δεν απογειώθηκε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Περιφέρεια Κρήτης παρενέβη προκειμένου να μεταβεί άμεσα εναέρια βοήθεια στο σημείο, ωστόσο από το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα κωλυσιεργούσαν με αποτέλεσμα να παίζεται κορώνα γράμματα η ζωή του άτυχου ανθρώπου.

Πηγή: zarpanews.gr, ekriti.gr, flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις