Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Πρώτα είδε τα νερά και μετά τα αίματα…

Χανιά: Πρώτα είδε τα νερά και μετά τα αίματα…

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε στις 8 το πρωί ένας αγρότης που είδε σε χωράφι στην περιοχή της Αγυιάς, τα νερά απο το δίκτυο άρδευσης να τρέχουν ανεξέλεγκτα.

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο, που είχε εκτραπεί απο τον δρόμο Χανίων – Αγυιάς, και είχε πέσει σε χωράφι στο σημείο μεταξύ των Αγροτικών Φυλακών και των κτιρίων του ΟΑΔΥΚ, είχε καταστρέψει τους σωλήνες της άρδευσης.

Όπως γράφει το flashnews.gr ο αγρότης υπέστη σοκ, όταν πλησιάζοντας το αυτοκίνητο, είδε τον οδηγό νεκρό και το όχημα γεμάτο αίματα..

Αμέσως ενημέρωσε τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οχήματα της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι άντρες της οποίας απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος παρελήφθη απο το ασθενοφόρο. Ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός και μάλιστα απο ακρετές ώρες.

Πρόκειται για έναν 31χρονο απο τα Μυλωνιανά, ο οποίος εκτιμάται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων, η διαρροή απο τους σπασμένους σωλήνες άρδευσης έγινε αντιληπτή απο τις 5 το πρωί.

Διαβάστε επίσης: Ματωμένος καβγάς στην Καλαμπάκα – Λογομάχησαν και έβγαλε μαχαίρι…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε