Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Στον εισαγγελέα οι γονείς που έδεναν το παιδί τους, επειδή ήταν άτακτο!

Χανιά: Στον εισαγγελέα οι γονείς που έδεναν το παιδί τους, επειδή ήταν άτακτο!

Το 12χρονο παιδί προσπαθεί με τη βοήθεια ψυχολόγων να ξεπεράσει το σοκ της αλυσίδας – Ανάστατη η τοπική κοινωνία των Χανίων από τις αποκαλύψεις…

Κοινωνικός λειτουργός του δήμου Χανίων και ψυχολόγος από το Χαμόγελο του παιδιού προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές του 12χρονου, που βρέθηκε χθες να περιφέρεται στα Χανιά και να αποκαλύπτει στους αστυνομικούς, ότι οι γονείς του τον έδεναν με αλυσίδα μέσα στο σπίτι γιατί ήταν άτακτος!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η υπόθεση έχει συγκλονίσει την Κρήτη για τις… μεθόδους που χρησιμοποιούν «γονείς» για να συνετίσουν τα παιδιά τους. Ο 46χρονος πατέρας και η 43χρονη μητέρα του 12χρονου οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ αγωνία εκφράζεται για την τύχη του μικρού.

Το χρονικό της συγκλονιστικής αποκάλυψης

Χθες το μεσημέρι κάτοικοι της Χαλέπας είδαν ένα αγοράκι να περιφέρεται στο δρόμο και ειδοποίησαν τις αρχές. Αστυνομικοί πηγαν στο σημείο και άκουσαν έκπληκτοι από το 12χρονο αγοράκι, το οποίο είναι Αλβανικής καταγωγής αλλά γεννήθηκε στα Χανιά, να τους λέει ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί οι γονείς του και ο αδελφός του το έδερναν.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έμειναν ακόμα πιο έκπληκτοι όταν πήγαν στο σπίτι του 12χρονου και διαπίστωσαν ότι οι γονείς του εδώ και ένα μήνα έδεναν το αγοράκι μια μια αλυσίδα 10 μέτρων κλειδωμένη με λουκέτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Μάνα και κόρη χαροπάλευαν δίπλα στο νεκρό πατέρα!

Βοιωτία:”Πάγωσαν” όταν είδαν σκύλο, να κρατάει στα δόντια του, ανθρώπινο μέλος!

Αχαϊα: Έβλεπε τον Γερμανό φίλο του, να περνάει τη θηλιά στο λαιμό του!

Φθιώτιδα: Ξήλωσαν τα παγκάκια και τα έκαναν καυσόξυλα – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε