Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Το κλειστό κολυμβητήριο, κινδυνεύει να γίνει… ανοιχτό!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Χωρίς σκεπή κινδυνεύει να μείνει το κλειστό κολυμβητήριο Χανίων. Οι ισχυροί άνεμοι των τελευταίων ημερών προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στην οροφή του κτιρίου το οποίο έχει πλέον καταντήσει ένα αθλητικό έργο φάντασμα…

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι είχε τις προδιαγραφές να αποτελέσει ένα έργο που θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα που δημιουργούνταν από την έλλειψη αθλητικών υποδομών στο δήμο Χανίων.

Παρόλα αυτά αν και έως τώρα – σύμφωνα με το flashnews.gr – έχει κοστίσει περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ, το κλειστό δεν έχει λειτουργήσει ακόμα, γεγονός το οποίο απαξιώνει το ίδιο το έργο, ενώ δημιουργεί και μείζον ηθικό ζήτημα καθώς πρόκειται για μια αθλητική υποδομή που τη χρειάζεται ο τόπος.

Αξίζει να επισημανθεί πως η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση, ανήκει στη δικαιοδοσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των εργασιών από τον εργολάβο και αυτό το ζήτημα βρίσκεται σε εκκρεμότητα, καθώς ουδείς από τους αρμόδιους φέρεται να ενδιαφέρεται για την τύχη ενός έργου που κατασκευάστηκε με χρήματα των φορολογουμένων και το οποίο ενδέχεται να μη λειτουργήσει ποτέ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε