Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Το τρακάρισμα και το βίντεο ντοκουμέντο που έλυσε το μυστήριο – Οι κινήσεις του οδηγού [pic, vid]

Κάμερα ασφαλείας δείχνει όλα όσα έγιναν στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά. Η απόφαση του οδηγού αμέσως μετά το τρακάρισμα αυτοκινήτου…

Άφωνοι έμειναν οι ιδιοκτήτες ενός αυτοκινήτου στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, όταν ξύπνησαν το πρωί της Κυριακής και αντίκρισαν το αμάξι που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους, να είναι τρακαρισμένο από πίσω. Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού κτιρίου φαίνεται ξεκάθαρα ένα λευκό όχημα να κινείται επί της οδού και να πέφτει πάνω στο παρκαρισμένο όχημα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά κάνει όπισθεν και σταματάει στο σημείο για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα εξαφανίζεται με γρήγορη ταχύτητα, αδιαφορώντας για τη ζημιά που προξένησε και δίχως να επιχειρήσει να αφήσει έστω τα στοιχεία του.

Το βίντεο ντοκουμέντο του τροχαίου

Η ιδιοκτήτρια του οχήματος καλεί τον οδηγό που τράκαρε το αυτοκίνητό της να επικοινωνήσει μαζί της για να διευθετήσουν τη φθορά που προκλήθηκε, ενώ απευθύνει έκκληση σε όποιον αναγνωρίζει το εν λόγω όχημα να απευθυνθεί στις αρχές καθώς δεν διακρίνονται οι αριθμοί της πινακίδας του.

Χανιά

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις