Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χανιά: Τρεις νεκροί από τροχαία δυστυχήματα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μια 45χρονη από την Βουλγαρία σκοτώθηκε το πρωί, ενώ την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Χανίων άφησαν μια
15χρόνη και ένας 28 χρόνος που είχαν τραυματιστεί βαρύτατα τις προηγούμενες ημέρες…

Το πρωί, στην Εθνική Οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος του κόμβου Ταυρωνίτη, αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρόνη βγήκε από το δρόμο και ”καρφώθηκε” στην προστατευτική μπάρα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αφήσει την τελευταία της πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν.

Το μεσημέρι στήθηκε αερογέφυρα ζωής στα Χανιά, για τη μεταφορά οργάνων σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας, ενός 28 χρόνου που είχε τραυματιστεί βαρύτατα το βράδυ της Πέμπτης όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούσθηκε με επαγγελματικό αυτοκίνητο

Ο άτυχος νέος, νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων και όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη, πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του παιδιού τους, δίνοντας ζωή σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Εν τω μεταξύ, την τελευταία της πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, άφησε μια 15 χρόνη που είχε τραυματιστεί βαρύτατα το βράδυ της Παρασκευής. Η 15χρονη επέβαινε σε μηχανή, η οποία συγκρούσθηκε με ταξί, στον επαρχιακό δρόμο Χανίων – Αεροδρομίου.

Η άτυχη κοπέλα έφερε βαρύτατα τραύματα σε ζωτικά της όργανα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε