Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Βασάνιζε με σιδηρολοστό τα… άτυχα σκυλιά του!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Οι γείτονες τα άκουγαν καθημερινά να κλαίνε – Εθελοντές αντίκρισαν σκληρές εικόνες…

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων» ενημερώθηκε χθες (19-07-2012) από κατοίκους της περιοχής, ότι σε ένα χωράφι γεμάτο χαλάσματα, μπάζα και ακαθαρσίες πίσω από μια πολυκατοικία επί της οδού 8ης Δεκεμβρίου ήταν αλυσοδεμένο ένα σκυλί. Η αλυσίδα του ζώου ήταν από ψηλά δεμένη με τέτοιο τρόπο ώστε το ζώο, να μην μπορεί να κινηθεί.

Οι εθελοντές όταν έφτασαν επί τόπου βρήκαν ένα Πίτμπουλ σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι. Όπως έμαθαν το σκυλί καθημερινά ξυλοκοπείται από τον ιδιοκτήτη του και σπαράζει στο κλάμα. Δίπλα από το κανελή Πίτμπουλ υπήρχε ένα Λαμπραντόρ μαύρο το οποίο ήταν και αυτό τραυματισμένο.

Το Πιτμπουλ έφερε πολλαπλά τραύματα και μια τεράστια ανοικτή τρύπα στο κεφάλι του, που έσταζε αίμα. Σύμφωνα με τους γείτονες η τρύπα προκλήθηκε από χτύπημα με σιδερολοστό. Οι γείτονες περιέγραψαν ότι καθημερινά άκουγαν τα κλάματα των δύο ζώων, τα οποία χτυπούσε ο ιδιοκτήτης τους.

Οι εκπρόσωποι του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων, όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα τους www.animalscare.gr κάλεσαν την Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει το ζώο – επειδή ήταν επικίνδυνο να το φτάσουν μέσα στα χαλάσματα – καθώς και την Αστυνομία για τα περαιτέρω.

Τελικά το Πίτμπουλ μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο Σταύρο Ξηρουχάκη για να το περιθάλψει άμεσα. Απομάκρυναν και το Λαμπραντόρ, που ήταν σε κατάσταση σοκ, το οποίο και φιλοξενείται σε γειτονικό σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησε άστεγος στο Μπαλί-”Έδωσε τέλος στη μίζερη ζωή του”!

Αμφιλοχία: Η όμορφη σερβιτόρα ήταν… φόνισσα!

Ηλεία: Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό!

Κρήτη:Οι σπαραχτικοί στίχοι των γονιών, για τον θάνατο των παιδιών τους!

Θεσσαλονίκη: Η νέα σκληρή σύγκρουση Μπουτάρη – Χρυσής Αυγής!

Κυκλάδες: Οι καλοκαιρινές διακοπές του Νίκου Μιχαλολιάκου

Καβάλα: Ραντεβού με την τύχη – Με 2,5€… τέλος η κρίση!

Χανιά: Ανήλικοι κάνουν βουτιές από το σημείο που πέθανε ο 30χρονος!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε