Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ύδρα:Ανακλήθηκε μετά το σάλο που προκάλεσε,η μετάθεση του αστυνομικού διευθυντή!

wwwhydramysoul.blogspot.gr
wwwhydramysoul.blogspot.gr

Με παρέμβαση του Νίκου Δένδια, ανακλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η μετάθεση του αστυνομικού διευθυντή, που συνέδραμε τον έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας στην ταβέρνα, που βρίσκεται στην παραλία του νησιού.

Η ένταση στο νησί συνεχίζεται, 9 μέρες μετά τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια ελέγχου ταβέρνας. Τότε η σύλληψη της ιδιοκτήτριας που δεν έκοβε αποδείξεις, είχε ξεσηκώσει φίλους και κατοίκους του νησιού, που προπηλάκισαν κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας και συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ…

Τα επεισόδια είχαν προκαλέσει τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας, κάτι που φάνταζε πολύ πιθανό να ξανασυμβεί τις επόμενες μέρες, με αφορμή την πρόθεση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να μεταθέσει τον αστυνομικό διευθυντή του νησιού, Γιώργο Ζώτα.

Οι συσχετισμοί με τα πρόσφατα επεισόδια ήταν αδύνατο να αποφευχθούν καθώς ο κ.Ζώτας, συνέδραμε τον έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας στην ταβέρνα, που βρίσκεται στην παραλία του νησιού. Πρόσθετα ερωτήματα για την αναγκαιότητα της μετάθεσης, προκαλούσαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον αστυνομικό διευθυντή να βγαίνει σε λίγες εβδομάδες σε σύνταξη.

Τελικά και ενώ η μετάθεση του αστυνομικού διευθυντή για την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά του γνωστοποιήθηκε χθες (25-08-2012), με παρέμβαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια ανακλήθηκε και θα επανεξεταστεί.

Όλα αυτά την ώρα που πολλοί φοβόντουσαν πως αν τελικά προχωρούσε η απόφαση της μετάθεσης, τα διεθνή ΜΜΕ που έκαναν ”σημαία τους” τα επεισόδια, θα έσταζαν και πάλι… δηλητήριο για τη χώρα μας, αφού είναι πολύ πιθανό να θεωρούσαν ανεξήγητη την απόφαση να μετατεθεί ένας αστυνομικός διευθυντής που βοήθησε να γίνει έλεγχος για φοροδιαφυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τι απαντά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στην Υδρα για την υπόθεση που μας ντρόπιασε σε όλο τον κόσμο


Διεθνής διασυρμός από το Der Spiegel με αφορμή τα επεισόδια στην Ύδρα – “Αναγκαία η εξοικονόμηση 14 δισ”

Νέα ένταση στην Ύδρα – Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν τους αστυνομικούς

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ή κατά της φοροδιαφυγής;

ΠΑΣΟΚ: Η υπόθεση της Ύδρας εξέθεσε διεθνώς τη χώρα

Δρίτσας: Σόου επίδειξης αυταρχισμού τα επεισόδια στην Ύδρα

Σ. Κεδίκογλου: Η φοροδιαφυγή θα παταχθεί άμεσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε