Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Υποχώρησε το οδόστρωμα σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας μπροστά στα μάτια των περαστικών!

Υποχώρησε το οδόστρωμα σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας μπροστά στα μάτια των περαστικών!

Από θαύμα δεν έπεσε μέσα κάποιο αυτοκίνητο αφού η τρύπα άνοιξε αμέσως μετά την διέλευση ενός αστικού λεωφορείου!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί στην οδό Καποδιστρίου όταν είδαν ξαφνικά το οδόστρωμα να υποχωρεί και να ανοίγεται αυτή μία τεράστια τρύπα. Tο έδαφος υποχώρησε στο συγκεκριμένο σημείο λόγω διάβρωσης του υπεδάφους από νερά που προήλθαν από βλάβη σε αγωγό.

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

“Στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Καποδιστρίου, στη διασταύρωση με την Αμαλίας, περνάει ο τούρκικος παντοροϊκός αγωγός. Πρόκειται για τον πρώτο αγωγό της πόλης που κατασκευάστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα και είναι λιθόκτιστος.

Από κάποια έργα που έγιναν στον συγκεκριμένο δρόμο πάνω από πάνω από τον αγωγό, ο παλιός αγωγός “τραυματίστηκε” και διαταράχτηκε η σωστή λειτουργία του.

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο τούρκικος αγωγός μέχρι και σήμερα παραμένει ενεργός και είναι συνδεδεμένος με τον βιολογικό καθαρισμό, αλλά δεν υπάρχουν φρεάτια επισκεψιμότητας για να μπορεί να ελεγχθεί.” δήλωσε στο LamiaReport ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΛ κ. Γιάννης Θεοδορακόπουλος.

Τέλος ο κύριος Γεωργακόπουλος είπε ότι “έχει προγραμματιστεί και έχει εγκριθεί κονδύλι για την αντικατάσταση του παλιού αυτού αγωγού.”

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΛ μαζί με συνεργία βρίσκονται στο σημείο για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε