Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Απέχουν οι εφοριακοί γιατί τους μήνυσε ιδιώτης

Ζάκυνθος: Απέχουν οι εφοριακοί γιατί τους μήνυσε ιδιώτης

Οι εργαζόμενοι στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ζακύνθου διαμαρτύρονται για τις αλλεπάλληλες προσαγωγές των προϊσταμένων τους στο αυτόφωρο…

Οι αλλεπάλληλες μηνύσεις ενός ιδιώτη εναντίον των προϊσταμένων της Εφορίας Ζακύνθου, οδήγησαν τους εργαζόμενους σε αποχή από τα καθήκοντα τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο ιδιώτης υποστηρίζει πως αρνούνται να παραλάβουν ακίνητο που έχει μισθώσει η Κτηματική Υπηρεσία του δημοσίου.

Ωστόσο σύμφωνα με Εκθεση του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης το εν λόγω ακίνητο φαίνεται να εμφανίζει πολεοδομικές αυθαιρεσίες και ελλείψεις σε σχέση με όσα αναφέρονται στο φάκελο του και η Υπηρεσία ζητά να επιληφθεί του θέματος η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών.

Μάλιστα χθες κατατέθηκε σχετική ερώτηση στη Βουλή από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη η οποία απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη και ζητά να κατατεθεί το πόρισμα των Ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για το ακίνητο αλλά και να παρεσχεθεί νομική προστασία στους προϊσταμένους της υπηρεσίας που διώκονται.

Ο ιδιώτης έχει ήδη καταθέσει δύο μηνύσεις κατά της Διευθύντριας της υπηρεσίας και μία μήνυση κατά του αναπληρωτή Διευθυντή. Η Διευθύντρια έχει συλληφθεί και προσαχθεί και τις δύο φορές, όπου και ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ  εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης κατά του αναπληρωτή Διευθυντή.

Οι δύο τους πάντως τα τελευταία 24ωρα φαίνεται να βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε