Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει η δολοφονία 20χρονου στον Λαγανά – Ανοίγουν κλειστά στόματα μετά τη σύλληψη πορτιέρη και μπάρμαν – Οι καταθέσεις φίλων του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά σε φίλους που τον συνόδευαν στη μοιραία έξοδο
– Τα δολοφονικά χτυπήματα ξεκίνησαν μέσα στο μπαρ και συνεχίστηκαν έξω από αυτό στον Λαγανά
– ”Έτρεχε να σωθεί αλλά δεν τα κατάφερε – Τον χτυπούσαν όλοι με μανία” λένε στενοί του φίλοι
– Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός πορτιέρη και ενός μπάρμαν – Ανακρίνεται ακόμη ένας
– Τους καίει το οπτικοακουστικό υλικό του καταστήματος – Το χρονικό του φοβερού εγκλήματος στη Ζάκυνθο

 

 

Νέες διαστάσεις παίρνει το φοβερό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Λαγανά της Ζακύνθου. Θύμα ένας 20χρονος Αμερικανός τουρίστας που είχε βγει για διασκέδαση με την παρέα του. Ένα παιδί που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή με μαρτυρικό τρόπο, μπροστά στους φίλους του, που όπως είπαν στους αστυνομικούς δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν. ”Τα πράγματα ήταν πολύ άγρια και θα σκότωναν και εμάς. Τους φωνάζαμε αλλά δεν σταματούσαν τα χτυπήματα” είπε ένας από την παρέα του άτυχου νεαρού. Ο θάνατός του προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η συμπλοκή στο μπαρ και οι αποκαλύψεις

Όλα ξεκινούν λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα μέσα σε πολυσύχναστο μπαρ του Λαγανά. Για άγνωστο λόγο η παρέα του Αμερικανού τουρίστα τσακώθηκε με παρέα Σέρβων που επίσης διασκέδαζε στο μπαρ και τα πράγματα πήραν πολύ γρήγορα απρόβλεπτη τροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συμπλοκή πήρε μέρος και ο 32χρονος πορτιέρης και υπεύθυνος του καταστήματος. Πρόκειται για Σέρβο με Βρετανικό διαβατήριο, που ήδη έχει συλληφθεί.

Στο μπαρ επικρατεί πανικός. Κάποια στιγμή βγαίνουν μαχαίρια και τα χτυπήματα αρχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο Αμερικανός τουρίστας τρέχει να σωθεί αλλά είναι αδύνατον. Βγαίνει από το μπαρ και τον κυνηγούν. 20 μέτρα πιο κάτω τον πιάνουν και ο θάνατός του είναι μαρτυρικός. Δέχεται άγρια χτυπήματα σε όλο του το σώμα και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Η αστυνομία ειδοποιείται και φτάνει στο σημείο σε χρόνο ρεκόρ. Δεν μπορεί όμως να σώσει τον τουρίστα που δέχθηκε την ομαδική επίθεση. Διακομίζεται επίσης γρήγορα σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν καταφέρνουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο θάνατός του αποδίδεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι συλλήψεις και οι κάμερες ασφαλείας

Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί ζήτησαν και πήραν το οπτικοακουστικό υλικό του καταστήματος. Ο πορτιέρης και υπεύθυνος του μπαρ συλλαμβάνεται μαζί με έναν από τους μπάρμαν. Ακόμη ένας ανακρίνεται για να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση.

Ο άτυχος 20χρονος είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Όπως έλεγαν φίλοι του στις πρώτες τους καταθέσεις σε αστυνομικούς δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και δεν προκάλεσε επίσης κανέναν μέσα στο μπαρ.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε