Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ζητιάνος κυκλοφορούσε με αυτό το αυτοκίνητο! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί των Χανίων, οι οποίοι πηγαίνοντας να ελέγξουν ζητιάνο σε δρόμο της πόλης,
τον είδαν να φεύγει και να μπαίνει σε ένα ακριβό αυτοκίνητο!

Το περιστατικό έγινε χθες σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Χανίων και στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης απομάκρυνσης όλων των ζητιάνων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη απο την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να προσαγάγουν τον “επαίτη” , μόλις τον είδαν να μπαίνει στο μαύρο και ακριβό αυτοκίνητο – με αριθμό κυκλοφορίας απο την Βουλγαρία – τον σταμάτησαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για Βούλγαρο τσιγγάνο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον τόπο κατοικίας του απάντησε πως μένει στα…..παγκάκια!

Το ακριβό αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί εαν ο “επαίτης” το κατείχε νόμιμα!

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Στο μεταξύ το περιστατικό αυτό, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες για την δράση οργανωμένων κυκλωμάτων “ζητιάνων” που θησαυρίζουν απο την συμπόνοια των συνανθρώπων τους.
Απο την Δευτέρα που ξεκίνησε σε πλήρη εφαρμογή απο την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων η επιχείρηση απομάκρυνσης των ζητιάνων, έχουν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο περισσότερα απο 30 άτομα, ανδρες και γυναίκες, διαφόρων ηλικιών και εθνοτήτων.

Οι αστυνομικοί, είτε περιπολούν με μηχανές, είτε πεζοί, είτε με αυτοκίνητα και μόλις εντοπίσουν κάποιον ζητιάνο, σε πλατεία, πεζοδρόμιο ή φανάρια, αμέσως τον προσαγάγουν και εναντίον του υποβάλλεται μήνυση για επαιτεία.

Ήδη – μέσα σε αυτές τις λίγες ημέρες – έχει φανεί αισθητή διαφορά στην απαράδεκτη εικόνα που είχε παγιωθεί εδώ και χρόνια στην πόλη των Χανίων.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων αποσκοπεί στο να παγιωθεί αυτή η τακτική και να μην υπάρχει η παραμικρή ανοχή στην επαιτεία, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στις περιπτώσεις εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Διαβάστε ακόμα:

Σκόπελος: Πλοίο με 33 επιβάτες χτύπησε πάνω στο λιμάνι!

Θεσπρωτία: Παράτησε 110 κιλά χασίς και… έτρεχε να ξεφύγει!

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία και κατεδάφιση του αυθαίρετου ξενοδοχείου του!

Ηράκλειο: Αποπλάνησε 7χρονη – Την προσκάλεσε δήθεν για να παίξει με τον εγγονό του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε