Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάτι γίνεται με τον άνθρωπο – «κλειδί» για τις άδειες των καναλιών!

άδειες καναλιών

Έντονη κινητικότητα στους τηλεοπτικούς σταθμούς μετά την προκήρυξη από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης της διαδικασίας για τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες. Αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι οι ενδιαφερόμενοι θα είναι το πολύ επτά -όπερ σημαίνει ότι δεν θα γίνει δημοπρασία όπως την προηγούμενη φορά στον παράνομο από το Συμβούλιο της Επικρατείας διαγωνισμό- εντούτοις είναι λογικό να θέλουν να προλάβουν τυχόν… εκπλήξεις και να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν και σε αυτή την ανατροπή.

Εκτός λοιπόν από τις αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του ΑΝΤ1 για την οποία σας ενημερώσαμε πρώτα μέσα από το Newsit.gr λέγεται ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου θα επιστρέψει και ένα ακόμα ικανό και πεπειραμένο στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς.

Ο λόγος για τον Κώστα Κιμπουρόπουλο που συνεργάστηκε με τον Όμιλο του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών σε υψηλόβαθμες θέσεις και από τον οποίο αποχώρησε ως εντεταλμένος σύμβουλος, αναλαμβάνοντας στη συνέχεια διευθύνων σύμβουλος στον ΣΚΑΪ.

Κατά τη θητεία του στο κανάλι του Φαλήρου μάλιστα ήταν ο επικεφαλής της ομάδας του σταθμού, ο άνθρωπος-«κλειδί» που συμμετείχε στο διαγωνισμό για τις άδειες καταφέρνοντας να αποσπάσει την πρώτη από τις τέσσερις άδειες και μάλιστα με το χαμηλότερο οικονομικό τίμημα, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών και πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Φαίνεται λοιπόν ότι η εμπειρία του αλλά και ο σημαντικός ρόλος του στον παράνομο διαγωνισμό τον φέρνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο σταθμό του Αμαρουσίου θεωρώντας πως μεταξύ άλλων, αν γίνει δημοπρασία, θα είναι χρήσιμο να είναι στην ομάδα που θα διεκδικήσει άδεια.

Στο σημείο αυτό δε αξίζει να αναφέρω ότι από τη θέση του ως διευθύνων σύμβουλος στον ΣΚΑΪ μαζί με την διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη ήταν αυτοί που μετά την άδεια απέκτησαν και τα δικαιώματα για το «Survivor» με αποτέλεσμα ο σταθμός να εκτιναχτεί στους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από το κανάλι του Αμαρουσίου υπάρχει και άλλη… τηλεοπτική εταιρεία που έχει προσεγγίσει τον Κώστα Κιμπουρόπουλο θέλοντας να αναλάβει θέση στην ηγετική πυραμίδα του.

Άλλωστε με την αρχή του καινούργιου χρόνου θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε πολλά… τηλεοπτικά «στρατηγεία»…!

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις