Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Υπέρλαμπρη – “Γοήτευσε” τον πρίγκιπα Χάρι

Μελάνια Τραμπ: Υπέρλαμπρη – “Γοήτευσε” τον πρίγκιπα Χάρι

Η Μελάνια Τραμπ έδωσε το “παρών” στην τελετή έναρξης των αγώνων Invictus Games που πραγματοποιούνται στο Τορόντο και για ακόμη μία φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Η Μελάνια Τραμπ συνοδευόταν από τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έδειχνε γοητευμένος από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Λίγες θέσεις πιο κάτω, η κοπέλα του άτακτου Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία κάθε τόσο “τσέκαρε” τι συνέβαινε με την Μελάνια Τραμπ και τον σύντροφο της.

Ο πρίγκιπας Χάρι καθόταν στα vip θεωρεία του γηπέδου, μαζί με την Μελάνια Τραμπ, τον Καναδό Πρωθυπουργό Τζαστίν Τριντό και τον Ουκρανό Πρωθυπουργό Πέτρο Ποροσένκο, ενώ η καλή του καθόταν στις απλές θέσεις, συντροφιά με έναν φίλο της, υπό τη διακριτική συνοδεία ανδρών ασφαλείας της Scotland Yard, οι οποίοι έχουν γίνει η σκιά της.

Μελάνια Τραμπ: Ασχολείται με την κηπουρική

Μάλιστα, ακόμα και όταν πηγαίνει στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Suits όπου “παίζει”,  συνοδεύεται από άνδρες της βρετανικής αστυνομίας για λόγους ασφαλείας.

Μελάνια Τραμπ: Η φούξια εμφάνιση της που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη

Η Μέγκαν δεν άφησε από τα μάτια της τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς ήταν μακριά αλλά έπρεπε κάπως να τον τσεκάρει… μιας και δίπλα του είχε μία τόσο εντυπωσιακή γυναίκα όπως είναι η Μελάνια Τραμπ.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ για ακόμη μία φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ. Φόρεσε ένα ασπρόμαυρο καρό κουστούμι. Ωστόσο, έκανε τη διαφορά και επέλεξε να μην βάλει το κλασικό παντελόνι κουστουμιού αλλά ζιπ κιλότ, δίνοντας μία πιο νεανική νότα στην εμφάνιση της. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Η Μελάνια Τραμπ κατάφερε να “γοητεύσει” τον πρίγκιπα Χάρι ο οποίος έδειχνε χαλαρός κοντά της και δεν σταμάτησε να της μιλάει. 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις