Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός: Και μη “Χ”ειρότερα το “τριφύλλι”

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός: Και μη “Χ”ειρότερα το “τριφύλλι”

Στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Ο Τσάβες -στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα άνοιξε το σκορ στο 72΄, αλλά ο Κοροβέσης, στο 78΄, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και πολύ γρήγορα δέχθηκε γκολ χωρίς να αντιδράσει. Εδειξε ξανά ότι έχει αμυντικό πρόβλημα κυρίως μετά την ισοφάριση, όταν οι παίκτες του Πλατανιά βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση και δημιούργησαν προβλήματα.

Ο καλά στημένος αμυντικά Πλατανιάς δεν επέτρεψε στους «πράσινους», πέρα από την κατοχή της μπάλας που είχαν στο πρώτο μέρος, να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Ομπερχάουζερ. Η καλύτερη φάση για τους «πράσινους» σημειώθηκε στο 7΄ με τον Μολίνς να αστοχεί από κοντά, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν στο 38΄ ένα σουτ του Ντεβέσα που έδιωξε με δυσκολία ο Βλαχοδήμος στη γωνία του.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους «πράσινους» να κάνουν κι άλλα λάθη στη μεσαία γραμμή και να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι πιστοί στο πλάνο τους έψαχναν μία καλή αντεπίθεση για να κάνουν τη ζημιά και λίγο έλλειψε να τα καταφέρουν στο 54΄. Η σπουδαία επέμβαση του Βλαχοδήμου, όμως, στην κεφαλιά του Μπούντνικ δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν.

Η είσοδος των Χατζηγιοβάνη και Τσάβες στο ματς άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Από την ασίστ του νεαρού μέσου στο 72΄ ο Αντρές Τσάβες με άψογο πλασέ «άνοιξε λογαριασμό» στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού (1-0).

Η «απάντηση» του Πλατανιά ήρθε επίσης από τον πάγκο. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Κοροβέσης ισοφάρισε για τους Χανιώτες στο 78΄ με κοντινή προβολή. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς ο Μολέδο αποχώρησε τραυματίας στο 86΄ ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από τον Ουζουνίδη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (76΄ Κοροβέσης), Στάθης, Βάντερσον, Κρος (90΄+2 Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούντνικ (68΄ Γκρζέλτσακ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (64΄ Χατζηγιοβάνης), Καμπέσας, Λουτσιάνο (74΄ Δώνης), Μολίνς (64΄ Τσάβες)

 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις