Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρίλερ με εξαφάνιση αεροσκάφους!

εξαφάνιση αεροσκάφους
Εικόνα από αεροσκάφος τύπου CT2K / Φωτογραφία από: Youtube

– Μια εξαφάνιση αεροσκάφους έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές!
– Δύο αεροσκάφη τύπου CT2K απογειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, 22.09.2017, από την Αλεξανδρούπολη με προορισμό την Ρουμανία
– Και τα δύο είχαν δύο άτομα πλήρωμα – Όλοι Ουκρανοί
– Σχεδόν δύο ώρες αργότερα, το ένα αεροσκάφος ανέφερε πως δεν βλέπει το δεύτερο
– Τι ανέφερε μετά την προσγείωση
– Το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έχει θέσει το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αφορά σε εξαφάνιση αεροσκάφους! Την είδηση έχει μεταδώσει το ant1news.gr και η αγωνία έχει φτάσει στα ύψη!

Εξαφάνιση αεροσκάφους: Οι πρώτες πληροφορίες

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως στις 12:37 απογειώθηκαν από την Αλεξανδρούπολη δύο αεροσκάφη. Και τα δύο είναι τύπου CT2K, με δύο άτομα πλήρωμα έκαστο. Τα μικρά αεροσκάφη είχαν προορισμό τη Ρουμανία.

Στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR (Βουλγαρία) ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος.

Στις 16:45 και αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης. Δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν το SOFIA FIR.

Στις 17:00 το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου. Αυτό διότι η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα.

Στις 17:20 απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου με σκοπό την έρευνα για το αεροσκάφος.

Εκεί επικεντρώνονται οι έρευνες

Πληροφορίες για την υπόθεση μετέφερε και η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv. Σύφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, οι έρευνες επικεντρώνονται είκοσι χιλιόμετρα από την Ξάνθη, προς τα σύνορα με την Βουλγαρία.

Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους που προσγειώθηκε, είναι Ουκρανοί επιχειρηματίες. Από την Ουκρανία κατάγονται και τα δύο μέλη του πληρώματος στο αεροσκάφος που αγνοείται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν ολιγόωρο ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη, από όπου και απογειώθηκαν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις