Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

10 καλοκαιρινές στάσεις για.. σεξ!

Σίγουρα, η πολλή ζέστη δεν αποτελεί το καλύτερο αφροδισιακό. Φαντάζεσαι να προσπαθείς να κρεμαστείς στους πολυελαίους με 40 βαθμούς Κελσίου και τον ιδρώτα να τρέχει; Όχι και ό,τι καλύτερο.
Το ερώτημα που τίθεται είναι: πώς θα πετύχεις τον μεγαλύτερο οργασμό με το λιγότερο κόπο! Υπάρχουν 10 στάσεις που θα βάλουν γκολ στη μικρή σου περιοχή, χωρίς κόπο αλλά με τρόπο.
 
1. Οι πύλες του παραδείσου
 
Ενώ κάθεσαι ανάσκελα και ο καλός σου βρίσκεται μπροστά σου, σηκώνεις τα πόδια και τυλίγεις με αυτά τους ώμους του, έτσι ώστε τα γόνατά σου να βρίσκονται σε κάθε μία πλευρά του κεφαλιού του (δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται). Εναλλακτικά, λυγίζεις τα γόνατα και τα τοποθετείς τα πέλματα στο στήθος του. Με τον τρόπο αυτό (και στις δύο περιπτώσεις) η διείσδυση γίνεται παιχνιδάκι για εκείνον και ο οργασμός αγαπημένη συνήθεια για εσένα.
 
2. Δρόμος ταχείας απόλαυσης
 
Αφού έχει διεισδύσει, χρησιμοποιείς τα πόδια σου για να σπρώξεις τους γλουτούς του προς τα κάτω. Έτσι, εκείνος κολλάει επάνω σου και η διείσδυση γίνεται πιο έντονη: το πέος του μοιάζει μεγαλύτερο, ο κόλπος σου πιο σφιχτός και η κίνηση πιο εύκολη και για τους δύο. Εσύ πατάς το γκάζι και εκείνος ”τρέχει” μέσα σου με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
 
3. Το μετέωρο βήμα του πελαργού:
 
Ενώ είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα, σηκώνεις το ένα πόδι (που ξεκουράζεται στον θώρακά του, ενώ το άλλο βρίσκεται κάτω και παράλληλα με το κρεβάτι. Με την στάση αυτή έχεις δύο στόχους: την εύκολη διείσδυση για εκείνον αλλά και τον έξτρα χώρο και για τους δύο σας, προκειμένου να ασχοληθείτε διεξοδικά με την κλειτορίδα σου.
 
4. Δια της τριβής, παράγεται οργασμός
 
Είναι αλήθεια πως κατά την ιεραποστολική σεξουαλική επαφή, είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να ερεθίσει την κλειτορίδα σου χωρίς να βάλει το χεράκι του εκεί κάτω. Υπάρχει μια παραλλαγή που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εκείνος θα πρέπει να ανασηκώσει λίγο τον κορμό του και να αλλάξει την κίνησή του. Η διείσδυση πρέπει να θυμίζει τρυπάνι που κινείται κυκλικά και όχι το κλασικό ”μέσα – έξω”. Έτσι, το ιερό οστό του θα βρίσκεται σε διαρκή τριβή με την κλειτορίδα σου, οπότε ετοιμάσου να καλωσορίσεις τον κλειτοριδικό Οργασμό που έρχεται.
 
5. Η αψίδα του θριάμβου
 
Λύγισε τα πόδια σου ώστε να αγκαλιάζουν τους γλουτούς και όχι τον κορμό του. Ανασήκωσε λίγο την πλάτη από το κρεβάτι δίνοντάς της το κυκλικό σχήμα της αψίδας. Με τον τρόπο αυτό, η πίεση στην περιοχή της κλειτορίδας σου θα αυξηθεί και θα έρθεις πολύ πιο εύκολα σε οργασμό, τόσο κλειτοριδικό όσο και κολπικό (ειδικά αν ο καλός σου φροντίζει το ρυθμό της διείσδυσής του (όχι πολύ γρήγορος). Αν δεν μπορείς να κρατήσεις την πλάτη ανασηκωμένη, τοποθέτησε ένα μαξιλαράκι κάτω από αυτή.
 
6. Η ανάποδη καβαλάρισσα ξαναχτυπά
 
Αφού τον έχεις καβαλικέψει, ξεκινάς να περιστρέφεσαι πάνω στο πέος του μέχρι να βρεθείς με την πλάτη στραμμένη ανάποδα, κοιτάζοντας τα πόδια του. Έπειτα, έρχεται η ώρα να πάρεις την απόφαση του πού θα γείρεις την κεφαλή. Μπορείς να στρίψεις προς τα εμπρός ή να φέρεις τον κορμό σου προς τα πίσω. Η εμπρός κλίση είναι πιο εύκολη για το καλοκαίρι, αλλά αν το λέει η ψυχούλα σου και το κλιματιστικό σου φυσικά, γύρω όσο περισσότερο μπορείς προς τα πίσω, χαρίζοντας μια απίστευτη θέα στον αγαπημένο σου, προσέχοντας βέβαια να μην τον τραυματίσεις.
 
7. Η γατούλα που έγινε τίγρης
 
Έχεις παρατηρήσει ποτέ την στάση της τίγρης λίγο πριν ορμήσει στο επόμενο θήραμά της; Χαμηλώνει την μπροστά μέρος του σώματός της και παραφυλάει. Μπορείς κι εσύ να μιμηθείς την στάση αυτή στο σεξ στα τέσσερα. Ενώ βρίσκεσαι μπρούμυτα και στηρίζεσαι στα χέρια και τα πόδια σου και περιμένεις το παρτενέρ σου να διεισδύσει από πίσω, χαμηλώνεις τον κορμό σου φτάνοντας ελάχιστα εκατοστά από το στρώμα. Στην γωνία αυτή, ο κόλπος σου τεντώνει και η διείσδυση γίνεται πιο έντονη.
 
Με το κλιματιστικό ανοιχτό:
 
8. Τι το θες το κουταλάκι, βάλε λίγο ποδαράκι
 
Ενώ βρίσκεστε πλάτη με πλάτη (τα γνωστά κουταλάκι) σήκωσε το ένα πόδι και ζήτα του να στο κρατήσει ή απλά βάλε το έξω πόδι πάνω στο δικό του. Έτσι γίνεται πιο βαθιά η διείσδυση και εκείνος έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με την κλειτορίδα σου. Βέβαια, μπορείς να περιποιηθείς και συ η ίδια την μικρή σου περιοχή, φτιάχνοντάς τον ακόμα πιο πολύ.
 
9. Κοίτα με να σε κοιτώ (τα ανάποδα κουταλάκια)
 
Ενώ βρίσκεστε ξαπλωμένοι και αντικριστά, σήκωσε το πόδι που βρίσκεται από την έξω μεριά και άφησέ τον να διεισδύσει. Δεν θα μπορεί να ”καρφώσει” με ιδιαίτερη ευκολία αλλά μπορεί να ακολουθήσει μια πιο κυκλική κίνηση. Η τριβή στην περιοχή καθώς τα κορμιά σας γίνονται ένα, θα κάνει την κλειτορίδα σου να πάρει φωτιά. Επιπλέον, η αυξημένη οπτική επαφή θα σας ερεθίσει ακόμα περισσότερο.
 
10. Σήκωσέ τα, τα ποδαράκια
 
Ενώ βρίσκεσαι στα τέσσερα, ο καλός σου έρχεται από πίσω, γονατίζει και πιάνοντας τα πόδια σου, τα φέρνει στους ώμους του. Έπειτα, διεισδύει ενώ εσύ στηρίζεσαι στα χέρια ή το κεφάλι σου. Όσο αισθάνεσαι άνετα, άφησέ τον να συνεχίζει να επιτελεί το έργο του. Αν αισθανθείς το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι σου, γυρίστε στην κλασσική στάση στα τέσσερα.
 
 
 
 

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε