Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αμερικανάκια στο σέξ – Νομίζουν οτι προσφέρουν απλόχερα οργασμούς

Αμερικανάκια στο σέξ – Νομίζουν οτι προσφέρουν απλόχερα οργασμούς

Αποκαλυπτικά τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας για την συμπεριφορά των αμερικανών στο σεξ.

Από το 1994 είχε να γίνει μια έρευνα ανάλογου μεγέθους στις ΗΠΑ. Εταιρεία προφυλακτικών χρηματοδότησε τους ερευνητές οι οποίοι με την σειρά τους μελέτησαν 5.865 ανθρώπους από 14-94 ετών. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine.

Οργασμός: Δεν βγαίνουν τα νούμερα

Οι άνδρες υποστήριξαν οτι είχαν σίγουρο οργασμό μόνο με ολοκληρωμένη επαφή, ενώ οι γυναίκες και με τα προκαταρκτικά.

Τα πράγματα ωστόσο έγιναν πιο περίπλοκα όταν ρωτήθηκαν πότε είχαν τον τελευταίο τους οργασμό. Εκεί το κενό είμαι αγεφύρωτο: Οι άνδρες υποστήριξαν σε ποσοστό 85% οτι η σύντροφός τους είχε σίγουρα οργασμό.

Οι γυναίκες πάλι που ρωτήθηκαν πότε είχαν οι ίδιες οργασμό απάντησαν οτι αισθάνθηκαν την πλήρη ερωτική ολοκλήρωση σε ποσοστό 64%.

Συμπέρασμα; Κάποιοι πρέπει να μην λένε την αλήθεια.

Οι νέοι χρησιμοποιούν προφυλακτικό – Οι μεγαλύτεροι όχι τόσο

Ποσοστό που αγγίζει το 80% στις ηλικίες 14-17 χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Αντίθετα από όλους τους άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα προκύπτει οτι κάνει χρήση προφυλακτικού μόλις το 25%!

Πόσοι είναι τελικά οι ομοφυλόφιλοι;

Ενω 7% των γυναικών και 8% των ανδρών δηλώνουν ομοφυλόφιλοι, το ποσοστό των ανδρών και γυναικών που έχουν κάνει σεξ με άτομα του ίδιου φύλου είναι μεγαλύτερο.

Για παράδειγμα: 15% των ανδρών ηλικίας από 50 – 59 είπαν οτι είχαν κάποιου είδους επαφή (π.χ. στοματικό σέξ)  με άλλον άνδρα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε