Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 17 Αθήνα Αναλυτικά

Ανδρες: Η κρίση μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35!

Ανδρες: Η κρίση μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.09.2010 | 05:17
Πρώτη δημοσίευση: 29.09.2010 | 12:07

Άγχος, κατάθλιψη και παιδιά πιέζουν νωρίτερα τους άνδρες

 
Παραδοσιακά η κρίση μέσης ηλικίας για τους άνδρες ξεκινούσε στα 50. Όμως οι εποχές αλλάζουν και οι ψυχολογικές πιέσεις που ασκούνται στον ανδρικό πληθυσμό προκαλούν 15χρόνια νωρίτερα την διαδεδομένη κρίση ηλικίας.
 
Βρετανοί ερευνητές εξέτασαν άνδρες ηλικίας 35-44 ετών οι οποίοι δήλωσαν πως αισθάνονται κατάθλιψη, πως οι σχέσεις που διατηρούν με τον περίγυρο τους είναι προβληματικές και πως αισθάνονται αποκομμένοι και μόνοι, σε ποσοστό μάλιστα πολύ μεγαλύτερο από τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.
 
Επίσης, από την εν λόγω έρευνα προκύπτει πως οι γονείς στη Μ. Βρετανία, προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή με τα παιδιά τους, αδυνατώντας να επικοινωνήσουν διαφορετικά, καταφεύγουν στο Facebook και μιλούν μαζί τους μέσω υπολογιστή.
 

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πώς θα καταλάβετε αν έχετε κρίση πανικού – Τα 20 συμπτώματα Πώς θα καταλάβετε αν έχετε κρίση πανικού – Τα 20 συμπτώματα
  2. Εκλογές ΗΠΑ – Δημοσκόπηση: Προβάδισμα της Χίλαρι Κλίντον, στους ψηφοφόρους νεαρής ηλικίας Εκλογές ΗΠΑ – Δημοσκόπηση: Προβάδισμα της Χίλαρι Κλίντον, στους ψηφοφόρους νεαρής ηλικίας
  3. FAZ: Η ελπίδα του Τσίπρα δεν ευοδώθηκε FAZ: Η ελπίδα του Τσίπρα δεν ευοδώθηκε
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook