Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποσύρονται και άλλα γαλακτομικά προϊόντα

Αποσύρονται και άλλα γαλακτομικά προϊόντα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.09.2010 | 04:36
Πρώτη δημοσίευση: 03.09.2010 | 16:20

Χρησιμοποιήθηκε μη πόσιμο νερό σε δύο ακόμα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία "MASCARPONE" σε συσκευασία 1,5 kg, με αριθμό παρτίδας 10190 και ημερομηνία λήξης 11-09-2010, το οποίο διακινήθηκε από την ελληνική επιχείρηση "ΤΡΙΑ ΔΕΛΤΑ ΕΠΕ" και για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία "CAPRINI Lat-Bri (7 pz) - Montevec - Τυρί Εισαγωγής από αγελαδινό γάλα" σε συσκευασία των 630 g, η οποία περιέχει 7 τεμάχια των 90 g, με αριθμό παρτίδας L.218/03 και ημερομηνία λήξης 04-09-2010, το οποίο διακινήθηκε από την ελληνική επιχείρηση "ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΕΠΕ".

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από τις δύο επιχειρήσεις και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Διαβάστε: Αποσύρθηκαν γαλακτοκομικά προϊόντα - Στην παραγωγή τους χρησιμοποιήθηκε μη πόσιμο νερό


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η Αθηναΐς Νέγκα απέσυρε τη μήνυση στο Λιάγκα – Πως τα βρήκαν Η Αθηναΐς Νέγκα απέσυρε τη μήνυση στο Λιάγκα – Πως τα βρήκαν
  2. Προσοχή όταν αγοράζετε αυγά: Τι λέει ο ΕΦΕΤ ότι πρέπει να γνωρίζετε Προσοχή όταν αγοράζετε αυγά: Τι λέει ο ΕΦΕΤ ότι πρέπει να γνωρίζετε
  3. Θράσος! Εφοριακός εξέδιδε «μαϊμού» τέλη κυκλοφορίας, απολύθηκε και ζητάει… τα ρέστα! Θράσος! Εφοριακός εξέδιδε «μαϊμού» τέλη κυκλοφορίας, απολύθηκε και ζητάει… τα ρέστα!