Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δείτε τι αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου 139 φορές περισσότερο από το κρέας!

Δείτε τι αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου 139 φορές περισσότερο από το κρέας!

Αναστάτωση εξακολουθεί να υπάρχει παγκοσμίως μετά την έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με την σύνδεση της κατανάλωσης κρέατος (πχ μπέικον, αλλαντικά κλπ) και της αύξησης του κινδύνου εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ, αν κάποιος τρώει 50 γραμμάρια επεξεργασμένου κρέατος κάθε μέρα, τότε ο κίνδυνος για καρκίνο στο παχύ έντερο αυξάνεται κατά 18%.
Διαβάστε περισσότερα στο ανανεωμένο Iatropedia.gr
 

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε