Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ, αν κάποιος τρώει 50 γραμμάρια επεξεργασμένου κρέατος κάθε μέρα, τότε ο κίνδυνος για καρκίνο στο παχύ έντερο αυξάνεται κατά 18%.
Διαβάστε περισσότερα στο ανανεωμένο Iatropedia.gr
Δείτε τι αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου 139 φορές περισσότερο από το κρέας!
Αναστάτωση εξακολουθεί να υπάρχει παγκοσμίως μετά την έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με την σύνδεση της κατανάλωσης κρέατος (πχ μπέικον, αλλαντικά κλπ) και της αύξησης του κινδύνου εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου.
Πώς γίνεται η αρθροσκόπηση γόνατος και πώς αντιμετωπίζει τον πόνο
Βρετανία: Μωρό εκ γενετής κωφό ξαναβρήκε την ακοή του – Νέα γονιδιακή θεραπεία για την ασθένεια
Αφρικανική σκόνη: Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για το πως θα προστατευτούμε – Οι πιο ευάλωτοι και τα συμπτώματα
Η Astrazeneca δηλώνει «υπερήφανη» για το εμβόλιο του κορονοϊού – «Χορηγήθηκαν πάνω από 3 δισ. δόσεις παγκοσμίως»
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις