Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 6 Αθήνα Αναλυτικά

Δώδεκα παράλογες ιδέες που μας τρελαίνουν!

Δώδεκα παράλογες ιδέες που μας τρελαίνουν!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2011 | 14:30

Κάποιες ιδέες μας προκαλούν νευρώσεις χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε!

Διαβάστε παρακάτω ποιές είναι οι ιδέες καθώς και τον αντίλογο τους σύμφωνα με τον αμερικανό ψυχολόγο και ψυχοεραπευτή Albert Ellis που ανέπτυξε τη λογικοσυναισθηματική θεραπεία.

1. Πρέπει να μας αγαπάνε οι « σημαντικοί άλλοι» για ό,τι κάνουμε. Για να ξεπεραστεί αυτό, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας αυτοσεβασμό, στο να κερδίζουμε εκτίμηση για πρακτικούς σκοπούς και να αγαπάμε παρά να αγαπιόμαστε.

2. Συγκεκριμένες ενέργειες είναι άσχημες και ότι οι άνθρωποι που τις κάνουν πρέπει να τιμωρηθούν. Μπορεί κάποιες πράξεις να είναι αντικοινωνικές και οι άνθρωποι να συμπεριφέρονται νευρωτικά αλλά πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να αλλάξουν.

Διαβάστε τις υπόλοιπες 10 στο iatropedia.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Μερικές ακόμη ιδέες για το μπαλκόνι σου! Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Μερικές ακόμη ιδέες για το μπαλκόνι σου!
  2. 10 ιδέες για να εμπνευστείς και να φορέσεις το total black look με στιλ! 10 ιδέες για να εμπνευστείς και να φορέσεις το total black look με στιλ!
  3. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook