Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έμφραγμα: Ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο όσο και οι στατίνες

Έμφραγμα: Ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο όσο και οι στατίνες

Η καθημερινή κατανάλωση τροφών που περιέχουν πολλά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως τα ψάρια και οι ξηροί καρποί, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο να πεθάνει κανείς από έμφραγμα, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Προηγούμενες έρευνες πάνω στα ωμέγα-3 είχαν καταλήξει σε αβέβαια αποτελέσματα, καθώς άλλες έδειχναν οφέλη για την υγεία και άλλες όχι.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε