Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εντοπίζουν τον καρκίνο με μια εξέταση αίματος

Εντοπίζουν τον καρκίνο με μια εξέταση αίματος
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.06.2010 | 07:30
Πρώτη δημοσίευση: 02.06.2010 | 08:03

Πριν καν γίνει ανιχνεύσιμος ο όγκος οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μπορούν να τον εντοπίσουν με μια απλή εξέταση αίματος.

Τομή θεωρείται η ανακάλυψη των Βρετανών επιστημόνων που λένε ότι θα είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν την εξέταση από την αρχή του 2011.
Ακόμη και πέντε χρόνια μπορεί να κερδίσει ένας ασθενείς που εκδηλώνει καρκίνο. Το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου λένε οι επιστήμονες στέλνει μηνύματα πολύ πριν ο όγκος γίνει ανιχνεύσιμος. Αυτά τα μηνύματα μπορούν τώρα να τα διαβάσουν στο αίμα και να ξεκινήσουν την αντιμετώπιση του καρκίνου πολύ νωρίτερα απ' ότι σήμερα.
Το παράδειγμα που φέρνουν οι επιστήμονες είναι ο καρκίνος των πνευμόνων. Δυστυχώς σήμερα εντοπίζεται συνήθως όταν τα καρκινικά κύτταρα έχουν διαιρεθεί ήδη 20 φορές. Ο όγκος έχει πλέον το μέγεθος μπάλας του τένις και η αντιμετώπισή του είναι πολύ δύσκολη καθώς έχει ουσιαστικά αναπτυχθεί σε αυτό το στάδιο κατά το ½. Τώρα λένε θα έχουν τη δυνατότητα να χτυπήσουν τον καρκίνο στη γέννησή του.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Άθλια τουρκική προπαγάνδα - Έλληνες καρκινοπαθείς στην Τουρκία για φάρμακα! Άθλια τουρκική προπαγάνδα - Έλληνες καρκινοπαθείς στην Τουρκία για φάρμακα!
  2. Λογισμικό Η/Υ διαγιγνώσκει τον καρκίνο από ένα δείγμα αίματος Λογισμικό Η/Υ διαγιγνώσκει τον καρκίνο από ένα δείγμα αίματος
  3. Νέα θεραπεία για το μεταστατικό καρκίνο του μαστού Νέα θεραπεία για το μεταστατικό καρκίνο του μαστού
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook