Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επικίνδυνες σιλικόνες: Τι λέει στο iatropedia ένας από τους γιατρούς που τις χρησιμοποίησε!

Επικίνδυνες σιλικόνες: Τι λέει στο iatropedia ένας από τους γιατρούς που τις χρησιμοποίησε!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.01.2012 | 09:35
Πρώτη δημοσίευση: 12.01.2012 | 09:35

«Έχω τοποθετήσει τις συγκεκριμένες σιλικόνες σε 17 γυναίκες. Οι 14 έχουν ήδη ενημερωθεί ενώ τις τρεις τις αναζητώ. Στις δύο περιπτώσεις το υλικό έχει ήδη αφαιρεθεί» λέει χαρακτηριστικά στο iatropedia πλαστικός χειρουργός Στρατής Γαβριήλ.

Αφαιρεί σταδιακά όλα τα ύποπτα επιθέματα σιλικόνης που έχει εμφυτεύσει σε ασθενείς του ο πλαστικός χειρουργός Στρατής Γαβριήλ που είναι ένας από τους πλαστικούς χειρουργούς που χρησιμοποίησαν το ύποπτο υλικό.

Επισημαίνει πάντως ότι δεν έχει αποδειχθεί από μελέτες ότι τα συγκεκριμένα υλικά είναι επικίνδυνα έστω κι αν περιέχουν βιομηχανική σιλικόνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι μπορεί να προκαλέσει η ακατάλληλη σιλικόνη - Τι λένε οι ειδικοί

    Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Τρίκαλα: Αυτός είναι ο γιατρός που έκρυβε 1.700.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο - Η άγνωστη ιστορία του [pics] Τρίκαλα: Αυτός είναι ο γιατρός που έκρυβε 1.700.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο - Η άγνωστη ιστορία του [pics]
  2. Τρίκαλα: 1,7 εκατομμύριο βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο γιατρού! Τρίκαλα: 1,7 εκατομμύριο βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο γιατρού!
  3. Σύρος: Επιτέθηκε σε εργαζόμενο του νοσοκομείου γιατί δε μπορούσε να περιμένει τη σειρά του Σύρος: Επιτέθηκε σε εργαζόμενο του νοσοκομείου γιατί δε μπορούσε να περιμένει τη σειρά του